شناسهٔ خبر: 117720 - سرویس مسکن و شهرسازی
نسخه قابل چاپ

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خبر داد:

تخصیص ۳۸۰۰ میلیاردتومان برای تامین قیر رایگان/ مابه‌التفاوت وام ۲۰۰ میلیون تومانی نوسازی مسکن روستایی پرداخت می‌شود

اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: امسال سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار قیر رایگان برای اجرای طرح‌های هادی تامین شده که از هفته آینده در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، اکبر نیکزاد شامگاه دوشنبه در سفر یک روزه خود به استان بوشهر با هدف بازدید از طرح‌های بنیاد مسکن این استان گفت: افزون براین سه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات محرومیت زدایی (۱۰۰ میلیارد تومان  برای هر استان) در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: براساس هماهنگی و برنامه ریزی انجام شده با سازمان برنامه و بودجه قرار است تا پایان ماه جاری این اعتبار به عنوان اعتبار استانی در اختیار استان‌ها قرار گیرد تا از طریق شورای برنامه ریزی و توسعه استان‌ها تخصیص یابد.

پرداخت مابه التفاوت وام ۲۰۰ میلیون تومانی نوسازی مسکن روستایی

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی درباره  پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی طرح ویژه نوسازی و بهسازی مسکن روستایی گفت: افزایش سقف وام طرح ویژه نوسازی و بهسازی مسکن روستایی در جلسه ۲۵ آبان سال ۱۴۰۰ هیات‌وزیران از ۱۰۰ به ۲۰۰ میلیون تومان با حضور رئیس‌جمهور تصویب و این مصوبه به بانک مرکزی و بانک‌های عامل ابلاغ شده است.

وی با اشاره به  ارسال نامه پرداخت مابه التفاوت وام ۲۰۰ میلیون تومانی به سازمان برنامه و بودجه اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تمام افرادی که در تاریخ ۲۵ آبان ۱۴۰۰ اقدام به دریافت پروانه ساختمانی کرده و با دریافت وام ۱۰۰ میلیون تومانی عملیات ساخت‌وساز را آغاز کرده‌اند مشمول دریافت مابه‌التفاوت می‌شوند.

نیکزاد اظهار کرد: در زمان حاضر از مجموع ۱۸۷ هزار مسکن روستایی در دست ساخت در کشور حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در مرحله سقف متوقف هستند و با تزریق مابه التفاوت وام ۲۰۰ میلیونی این واحدها تکمیل می‌شوند.

مقاوم‌سازی تمام واحدهای مسکونی تا سال ۱۴۱۰

به گزارش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، وی با بیان اینکه نرخ مقاوم‌سازی مسکن روستایی کشور از هفت درصد در سال ۸۴ به ۵۰ درصد در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است یادآور شد: طبق قانون جهش تولید مسکن سالانه ۲۰۰ هزار مسکن روستایی باید در کشور نوسازی و مقاوم‌سازی شود که بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تلاش می‌شود تا سال ۱۴۱۰ تمام واحدهای مسکونی روستایی کشور مقاوم‌سازی و هیچ واحد غیرمقاومی در کشور وجود نداشته باشد.