شناسهٔ خبر: 13773 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

آخرین وضعیت سیل زدگان ۱۳ استان کشور

امدادرسانی به ۷۰۰۰ سیل زده / جزئیات میزان و نحوه پرداخت خسارت به سیل‌زدگان

سيل در ايلام معاون عملیات هلال احمر گفت: در ۱۳ استان متاثر از سیل امدادرسانی به بیش از ۷۰۰۰ تن انجام شده است. همچنین رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز گفت: رقم قطعی خسارات پس از ارزیابی کارشناسان اعلام خواهد شد و پس از آن نیز روند واگذاری اعتبار برای بازسازی انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی حسین درویشی، درباره آخرین اقدامات انجام شده از سوی هلال احمر در حادثه سیل اخیر گفت: تا ساعات پایانی جمعه ۱۳ استان متاثر از سیل و آبگرفتگی بودند که امدادگران اقدام به امدادرسانی به حادثه دیدگان کرده و بر اساس آخرین آمارها به ۷ هزار نفر امدادرسانی شده است.

وی با بیان اینکه ۷۵۰ تن نیز اسکان اضطراری داده شدند، گفت: حدود ۱۰۰ شهر و روستا در استان های آذربایجان شرقی، ایلام، کردستان، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، همدان، قزوین، گیلان، چهارمحال و بختیاری، زنجان و فارس متاثر از سیل و آبگرفتگی هستند.

درویشی درباره تعداد جانباختگان سیل نیز اظهار کرد: آمار کشته شدگان سیل همان ۷ نفر است و یک نفر نیز همچنان مفقود است که تلاش برای یافتن وی ادامه دارد.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ۷۵۰ امدادگران جمعیت هلال احمر در قالب ۱۷۰ تیم عملیاتی در،مناطق سیل زده مستقر شده اند، گفت: تا آخرین ساعات جمعه ۱۵۰ چادر امدادی، هزار تخته پتو، ۲۵۰ تخته موکت، ۱۷۰ دستگاه والور، ۳۰۰ قوطی کنسرو، ۵۰۰۰ قرص نان و ۲۰۰۰ بطری آب معدنی در میان سیل زدگان توزیع شده است.

به گفته درویشی همچنین به منظور انتقال ۵۰۰ کیلوگرم اقلام امدادی به کوهدشت، سه سورتی پرواز بالگرد هلال احمر صورت گرفت.

همچنین رئیس سازمان مدیریت بحران کشور توضیحاتی را درباره میزان و نحوه پرداخت خسارت به واحدهای مسکونی حادثه دیده در سیل اخیر هشت استان کشور ارائه کرد.

وی درباره خسارات ناشی از سیل در هشت استان کشور، به ایسنا گفت: رقم قطعی خسارات پس از ارزیابی کارشناسان اعلام خواهد شد و پس از آن نیز روند واگذاری اعتبار برای بازسازی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه توصیه ما این است که کلیه واحدها اعم از مسکونی،‌ تجاری و اداری باید بیمه شوند تا خسارتشان از طریق بیمه جبران شود، اظهار کرد: در حال حاضر برابر قانون واحدهای مسکونی شهری که دچار خسارت شده‌اند شش میلیون تومان وام بلاعوض دریافت کرده و بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان نیز وام کم بهره به آنان تعلق می‌گیرد.

نجار با اشاره به واحدهای مسکونی روستایی نیز خاطر نشان کرد: واحدهای روستایی نیز ۵ میلیون تومان وام بلاعوض و ۱۵ میلیون تومان وام کم بهره دریافت خواهند کرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اضافه کرد: البته این وام‌ها برای واحدهایی است که تخریب شده‌اند و واحدهایی که خسارتی به آنان وارد شده اما تخریب نشده‌اند با نظر کارشناسان مبلغی تحت عنوان وام به آنان تعلق خواهد گرفت.

نجار در خاتمه همچنین اظهار کرد: طبق قانون حدود دو هفته برای ارزیابی و بررسی میزان خسارت زمان داده شده اما تلاش کارشناسان مختلف این است که سریعتر میزان قطعی خسارات را ارزیابی کرده تا در روند تخصیص اعتبار نیز سرعت لازم به وجود بیاید.

برچسب‌ها:

نظر شما