شناسهٔ خبر: 14981 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان:

موزه بزرگ اصفهان در کارخانه ریسباف برپا می‌شود/ دعوت از هنرمندان برای مسابقه بزرگ ملی

حجت اله غلامی مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان از خریداری کارخانه ریسباف اصفهان با هدف ایجاد موزه بزرگ اصفهان و جلوگیری از تخریب خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، حجت اله غلامی مدیرکل راه و شهرسازی استان، مساحت این کارخانه را شامل ۶۹ هزار مترمربع عرصه به همراه سالن‌های موجود و اعیانی برشمرد که براساس نرخ کارشناسی روز در قالب واگذاری ملک و ۱۵ درصد بهای تعیین شده به صورت نقدی در قالب مزایده املاک، به بانک ملی پرداخت می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به اینکه در گذشته تعداد زیادی از کارخانه‌هائی که در محور چهارباغ بالا، حاشیه زاینده‌رود و در سطح شهر پراکنده شده بودند تخریب شده و تنها دو کارخانه ریسباف و نخ‌تاب باقی مانده است گفت: با هدف ایجاد موزه بزرگ اصفهان و جلوگیری از تخریب کارخانه و اینکه بتوان فضاهای موجود را با معماری آن حفظ نماییم با دستور وزیر راه و شهرسازی و انعقاد تفاهم‌نامه با بانک ملی و امضاء معاون وزیر زمین کارخانه خریداری شد.

غلامی افزود: پس از تحویل زمین کارخانه، شورایی تحت عنوان شورای راهبردی متشکل از معاونین وزیر، استاندار، شهردار، مدیر میراث فرهنگی و اساتید دانشگاه و به دبیری اداره کل تشکیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شورا از ستاد اجرائی، کمیته تجهیز و بهره‌برداری و کمیته مالی تشکیل می‌شود گفت: هر کدام از این کمیته‌ها فعالیتهایی را شامل طراحی موزه، تعمیر و نگهداری و مرمت ساختمان‌های موجود و تجهیز و بهره‌برداری از آن برعهده دارند و در نظر است مسابقه بزرگی در سطح ملی برگزار گردد تا بهترین پیشنهادات برای استفاده از این فضای شهری تعیین شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان با بیان اینکه در کنار موزه بزرگ شهر اصفهان، بتوانیم نیازهای شهری مردم را تامین کنیم گفت: در نظر است فضاهای موجود باقیمانده از کارخانه ریسباف را حفظ کنیم و فضای مورد نیاز یک چنین فضای شهری را طراحی کنیم و در کنار آن بناهای فاخری که هم ماندگار باشد و متناسب با معماری عصر صنعتی باشد در این مجموعه ایجاد کنیم. 

غلامی افزود: با بازآفرینی شهری که ناشی از قانون حمایت از بهسازی و نوسازی بافت‌های ناکارآمد و ناهمگون شهری است، محدوده هدفی را مشخص و احیاء نماییم تا برای نسل آینده این بناها را حفظ نماییم.

نظر شما