شناسهٔ خبر: 208176 - سرویس شرکت‌ها
نسخه قابل چاپ

معاون توسعه مدیریت و منابع مطرح کرد؛

نگاه شایسته‌گزینی و شایسته‌پروری در گزینش افراد کاربلد و متعهد

دوره آموزشی کنترل مصاحبه گزینش معاون توسعه مدیریت و منابع و دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: در گزینش افراد کاربلد، شایسته و متعهد باید شایسته گزینی و شایسته پروری لحاظ شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، بهروز رحیمی، معاون توسعه مدیریت و منابع و دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت راه و شهرسازی در همایش یک‌روزه  و دوره آموزشی " کنترل مصاحبه" با حضور مدیران ، اعضا و کارشناسان هسته‌های گزینش وزارت راه و شهرسازی گفت: در فرایند گزینش باید نگاهی توأمان به شایسته‌گزینی و شایسته‌پروری داشته باشیم و از نگاه صرفاً حراستی به موضوع پرهیز کنیم.

رحیمی با تأکید برحساسیت موضوع فرایندهای گزینش و  اینکه کارکرد گزینش با موضوعات حراست تفاوت اساسی دارد، افزود:  نباید در گزینش افراد رویکرد امنیتی و قضاوت‌ گرایانه داشته باشیم، بلکه باید با نگاهی انسانی، اخلاق‌مدار و مردم ‌محور به ارزیابی افراد بپردازیم.

وی در ابتدای جلسه با گرامی‌داشت یاد و نام حضرت امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی گفت:  امام خمینی(ره) به ما جسارت، شهامت و ایثار را آموخت و شهدا نیز درس رشادت و ازخودگذشتگی به ما دادند. کارشناسان گزینش باید اخلاق‌مداری، محبت، مردم‌داری و معرفت را سرلوحه کار خود قرار دهند و بدانند در برابر یک انسان نشسته‌اند نه یک پرونده.

دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت راه و شهرسازی با اشاره به تغییر نسل نیروی کار در دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: نسل جدید کارمندان با نسل‌های گذشته تفاوت‌های بنیادین دارند. این نسل شاید توجیهات ما را نپذیرد، اما از ما متعهدتر به نظام و کشور است. بسیاری از شهدای مدافع حرم و مدافعان میهن از همین نسل جوان برخاسته‌اند.

وی ادامه داد: نسل جدید کارمند محور نیست اما در کارهای پروژه ‌محور با تعهد و انگیزه بالاتری عمل می‌کند. ما باید در فرآیند گزینش، ویژگی‌های این نسل را درک کنیم، چرا که همین نسل در آینده مدیران و کارشناسان گزینش کشور خواهند بود.

رحیمی تأکید کرد: کار گزینش، نان کسی را بریدن یا مانع اشتغال مردم شدن نیست، بلکه رسالت آن، تسهیل امور مردم و انتخاب درست‌ترین افراد برای خدمت به نظام و کشور است.

وی با اشاره به تغییر سبک زندگی و روابط اجتماعی گفت:  امروزه جامعه دیگر مانند گذشته محله محور نیست و حتی ساکنان یک ساختمان شناختی از هم ندارند. بنابراین روش‌های سنتی تحقیقات محلی کارایی خود را از دست داده و لازم است شیوه‌های نوین و مؤثر تری جایگزین آن شود.