شناسهٔ خبر: 211124 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

کمربندی پاسارگاد و اصلاح ورودی‌های سعادت‌شهر در دستور کار قرار گرفت

آخرین اخبار شهرستان ها - استان فارس جلسه شورای ترافیک شهرستان پاسارگاد با محوریت بررسی طرح کمربندی و بازنگری در ورودی‌های سعادت‌شهر با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و مهندسین مشاور در محل فرمانداری برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (استان فارس)، رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان پاسارگاد تأکید کرد: اجرای این پروژه‌ها به کاهش بار ترافیکی، افزایش ایمنی و توسعه متوازن شهری منجر خواهد شد.

در این نشست، روند اجرای طرح کمربندی پاسارگاد و ضرورت اصلاح ورودی‌های سعادت‌شهر از سمت ارسنجان و اصفهان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان پاسارگاد با اشاره به اهمیت این پروژه‌ها اعلام کرد: اجرای دقیق و سریع طرح کمربندی و اصلاح ورودی‌ها نقش مؤثری در کاهش تصادفات، روان‌سازی تردد و توسعه متوازن شهری خواهد داشت و نیازمند هماهنگی کامل بین دستگاه‌ها است.

وی تصریح کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذشده، اداره راه و شهرسازی، نقشه‌های اجرایی مربوطه را تکمیل و به شهرداری سعادت‌شهر تحویل می دهد و همچنین با توجه به عبور مسیر کمربندی از مجاورت مخزن آب علی‌آباد، جابجایی لوله آب در اولویت کاری قرار گرفت.

رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان پاسارگاد خبر داد: موضوع ایمن‌سازی مسیر سعادت‌شهر - بوکان با اجرای خط‌کشی، نصب تابلوهای هشداردهنده، سرعت‌گیر و گاردریل مورد تأکید اعضای شورای ترافیک قرار گرفت.