شناسهٔ خبر: 22823 - سرویس بنادر و دریانوردی
نسخه قابل چاپ

گزارش مدیر عامل صندوق توسعه صنایع دریایی از سال ۹۴

رشد ۴۰۰ درصدی تسهیلات در صندوق توسعه صنایع دریایی نسبت به سال پیش/ عملکرد شش ساله صندوق منتشر می‌شود/ تعیین تسهیلات ۲۰۰۰ میلیارد ریالی برای توسعه صنایع دریایی/ضرروت حمایت از اقتصاد دریایی

بندر مدیر عامل صندوق توسعه صنایع دریایی ضمن تاکید بر لزوم اقتصاد دریا به عنوان یک ادبیات خاص و حمایت از این حوزه، گفت: صندوق توسعه صنایع دریایی برای سال جاری ۲۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه صنایع دریایی درنظرگرفته است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مظفری امروز - دوشنبه - در نشست صندوق توسعه صنایع دریایی به عملکرد این صندوق در سه حوزه فعالیت‌های محوری صندوق از جمله تسهیلات برای ساخت شناور، تعمیرات شناور و تجهیزات توسعه، زیرساخت در سال گذشته اشاره کرد. 

وی با اشاره به تسهیلات ساخت شناور در سال ۱۳۹۴ گفت: از مجموع ۱۰ پرونده درخواست شده در این حوزه با چهار پرونده موافقت شده و حدود ۱۷۰ میلیارد ریال تسهیلات پس از بررسی به آنها پرداخت شده است.

مدیر عامل صندوق توسعه صنایع دریایی با بیان این‌که در حوزه تعمیرات شناور ۳۴ پرونده متقاضی دریافت تسهیلات بوده‌اند، افزود: در این حوزه ۱۰۵ میلیارد ریال تایید پرداختی داشتیم و در حوزه سوم یعنی تسهیلات برای تجهیزات توسعه زیرساخت نیز ۹ پرونده متقاضی بوده‌اند و ۳۵ میلیارد ریال مورد تایید قرار گرفت و به بانک عامل پرداخت شد.

مظفری با بیان این‌که در سال گذشته حدود ۶۳ پرونده و متقاضی به ارزش مجموع ۷۰۰ میلیارد ریال وجود داشت، ادامه داد: ۲۸ پرونده به ارزش ۳۰۹ میلیارد ریال پس از بررسی و ارزیابی و اهمیت‌سنجی مورد تایید قرار گرفت.

وی با اشاره به تسهیلات ۷۴ میلیارد ریالی در سال ۱۳۹۳ و مقایسه‌ آن با ۳۰۹ میلیارد ریال سال ۱۳۹۴ اظهار کرد: مقایسه بین سال‌های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ از رشد ۴۰۰ درصدی تسهیلات در صندوق توسعه صنایع دریایی خبر می‌دهد و عملکرد ما در سال ۱۳۹۴ نشان‌دهنده این است که صندوق سعی کرده به نسبت نیازها به آنها پاسخ دهد.

مدیر عامل صندوق توسعه صنایع دریایی با اشاره به عملکرد این صندوق در سال ۱۳۹۵ گفت: اینفوگراف عملکرد شش ساله صندوق امسال به عنوان محصول رسانه‌ای و روشن‌شدن ذهن مخاطبان رونمایی می‌شود و صندوق ما در مرز شش سالگی باید شاخص‌های جدیدی ایجاد کند.

مظفری ادامه داد: صندوق توسعه صنایع دریایی برای سال جاری ۲۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه صنایع دریایی درنظرگرفته است. این صندوق سه محصول از جمله تسهیلات جهت تعمیر، ساخت و توسعه زیرساخت تجهیزات کارگاه‌های صنعتی در حوزه صنایع دریایی داشته است و در سال ۱۳۹۵ نیز از سه به علاوه یک محصول دیگر رونمایی می‌کند.

وی با اشاره به اولین محصول سال ۱۳۹۵ صندوق توسعه صنایع دریایی بیان کرد: صدور ضمانت‌نامه جهت فعالین حوزه صنایع دریایی تا سقف ۵۰۰ میلیارد ریال و پرداخت ۵۰ درصد از کارمزد آن برای رونق فضای کسب‌وکار در حوزه صنایع دریایی از محصولات سال ۱۳۹۵ است.

به گزارش ايسنا مدیر عامل صندوق توسعه صنایع دریایی تصریح کرد: یارانه تسهیلات با استفاده از منابعی که در اختیار داریم از دیگر محصولات صندوق است و محصول سوم نیز ارائه‌ تسهیلات برای سرمایه در گردش تا سقف ۵۰۰ میلیارد ریال است.

مظفری تمرکز بر جذب منابع ارزی و خارجی را دیگر محصول صندوق توسعه صنایع دریایی دانست و ادامه داد: با توجه به محدودیت منابع مالی ۱۰۰ میلیون دلار را به عنوان جذب منابع ارزی و ۵۰ میلیون دلار برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های دریایی قرار دادیم که جمعا ۱۵۰ میلیون دلار می‌شود.

وی با بیان این‌که نیاز داریم با بانک‌ها تعامل بیشتری داشته باشیم، گفت: در سال ۱۳۹۵ با سه بانک تعامل خواهیم داشت و فعالیت ما در حوزه دریا باعث می‌شود بانک‌ها با این حوزه بیشتر آشنا شوند و با فعالیت صندوق بانک‌ها عاملیت حوزه دریایی را می‌گیرد. از جمله این‌که شناور و کشتی به عنوان یک وسیله و دارایی در ترهین بانک قرار می‌گیرد.

مدیر عامل صندوق توسعه صنایع دریایی ادامه داد: از برنامه‌های سال ۱۳۹۵ ایجاد میز خدمت در استان‌های ساحلی بود و شش یا هفت تقاضای اصلی به امضای هفت استاندار خدمت رییس جمهور یا معاون اول ایشان تقدیم می‌کنیم و مناسب است که استان‌ها در حوزه صنایع دریایی ستاد تسهیلات تشکیل دهند و برای هر استان سبد مالی پیش‌بینی کنیم.

مظفری با اشاره به اهمیت اقتصاد دریا به عنوان یک ادبیات خاص اظهار کرد: اقتصاد دریا نیاز به حجم بالایی از واژه‌سازی و پردازش دارد و باید مورد حمایت قرار گیرد.

برچسب‌ها:

نظر شما