شناسهٔ خبر: 50648 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

شرفبافی در گفتگو با پایگاه خبری اعلام کرد:

حضور بانوان در فراخوان جذب خلبانان جدید هما برای نخستین بار/ تاکید بر گزینش خلبانان بر مبنای شایستگی

فرزانه شرفبافي مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" ضمن اشاره به این مطلب که هم‌اکنون ۵ مدیرکل زن در این شرکت هواپیمایی در حال فعالیت هستند گفت: براساس آمار موجود تعداد یک هزار و ۷۸۰ زن در هما شاغل بوده و نزدیک به ۴ هزار نفر خانم دیگر نیز در این صنعت در قالب آژانس‌های هواپیمایی و یا شرکت‌های مربوطه برای هما کار می کنند.

فرزانه شرفبافی مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی درخصوص فراخوان اخیر این شرکت هواپیمایی برای جذب خلبان بیان کرد: آگهی استخدام هما هرساله برای جذب خلبانان جدید درج شده و از علاقمندان برای حضور در این صنعت دعوت می‌شود، نکته حائز اهمیت در آگهی سال جاری حضور خلبانان زن برای اولین بار در این فراخوان است که از اهمیت بالایی برای ما برخوردار است.

شرفبافی در ادامه با بیان اینکه تعداد خلبانان زن در حال حاضر در کشور چشمگیر است گفت: براساس این فراخوان و ثبت نام بانوان پس از برگزاری آزمون‌های ورودی قطعا مرحله گزینش برمبنای شایستگی افراد بین مردان و زنان خلبان انجام خواهد شد.

وی ضمن اشاره به این مطلب که هم‌اکنون ۵ مدیرکل زن در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" در حال فعالیت هستند گفت: براساس آمار موجود تعداد یک هزار و ۷۸۰ زن در هما شاغل بوده و نزدیک به ۴ هزار نفر خانم دیگر نیز در این صنعت در قالب آژانس‌های هواپیمایی و یا شرکت‌های مربوطه برای هما کار می کنند.

این مقام مسئول با تأکید براینکه ۱۶ درصد از بانوان مذکور در رده‌های مدیریتی فعال هستند گفت: خلبانان پذیرفته شده در آگهی اعلام شده پس از گذراندن ۶ تا ۸ ماه و شرکت در آزمون‌های اولیه اعم از آزمون‌های پزشکی و گزینش، در دوره‌های خلبانی آموزش لازم را دیده و همچنین با مقررات سازمان هواپیمایی کشوری و همچنین شرکت هواپیمایی هما آشنا می‌شوند.

شرفبافی در ادامه اضافه کرد: در این مرحله خلبنان جوان برگزیده آموزش بر روی یک تایپ از هواپیماها را آغاز کرده و پس از اتمام آن به عنوان یک کمک خلبان به طور آزمایشی کار خود را آغاز می‌کنند.

به گفته مدیرعامل شرکت هواپیمایی هما یکی از مهم‌ترین معیارها جهت سنجش درجه توسعه‌یافتگی یک کشور، میزان اهمیت و اعتباری است که زنان در آن کشور دارا هستند، درحال حاضر نگاه جهان بیشتر به سوی زنان معطوف شده است چراکه امروز برای تحقق توسعه اجتماعی، تسریع فرایند توسعه اقتصادی و محقق شدن عدالت اجتماعی چنانچه به زن به عنوان نیروی فعال و سازنده نگاه شود قطعا تأثیر بسیاری در روند توسعه و افزایش کمی و کیفی نیروی انسانی آن جامعه خواهد داشت./

نظر شما