شناسهٔ خبر: 65790 - سرویس وزارتی
نسخه قابل چاپ

وزیر راه و شهرازی اعلام کرد:

تحرک در تولید مسکن از اولویت‌های وزارت راه در سال ۱۳۹۸

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: تحرک در تولید مسکن و ساخت و ساز یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این وزارتخانه در سال جدید است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی، محمد اسلامی که در برنامه «بهار پلاک ۹۸» رادیو اقتصاد سخن می گفت، با اشاره آغاز تحرک تولید مسکن و ساخت و ساز در سه ماهه آخر سال ۹۷، بیان داشت: خوشبختانه پروژه مسکن مهر با توجه به برنامه‌ریزی‌ها و انجام اقدامات مناسب هم اکنون جانی تازه به خود گرفت. این پروژه به یک دغدغه جدی برای خیلی از خانواده‌ها تبدیل شده است.

وی افزود: تحرک خوبی در بحث تکمیل پروژه‌های مسکن مهر ایجاد و این روند در سال پیشرو نیز به شدت پیگیری می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی گفت: جدا از تکمیل مسکن مهر پروژه ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی به منظور تعادل بخشی به عرضه و تقاضا در جامعه هدف از دیگر دستور کار‌های جدی وزارت راه و شهرسازی است.
اسلامی ادامه داد: خوشبختانه عملیات اجرایی این پروژه در سطح بسیاری از شهر‌های کشور آغاز شده است.

اسلامی در ادامه این گفتوگوی رادیویی از همه فعالان، سازندگان و تولید کنندگان مسکن در کشور دعوت کرد به این قافله بپیوندند تا حرکت ساخت و ساز در جامعه رونق جدی به خود گیرد.
وی گفت: ایران با توجه به پیشینه تاریخی و همینطور ظرفیت عظیم مهندسی و معماری قابل ملاحظه و پر افتخار در صنعت ساختمان حق مطلب اینکه در زمینه مزبور پیشرو باشد کما اینکه در گذشته چنین بوده است.
وزیر راه و شهرسازی اذعان داشت: نکته مهم و کلیدی در این ارتباط اینکه با یک انضباط فکری و رفتاری بتوان به حرکت مزبور استمرار بخشید و در عین حال به نحوی عرضه مسکن را جریان سازی کرد که به صورت پایدار بتواند در عرضه و تقاضا تعادل ایجاد کند.
اسلامی در ادامه این گفت‌وگوی رادیویی به موضوع کارت اعتباری مصالح ساختمانی نیز اشاره  و بیان کرد: این کارت برای تولیدکنندگان و سازندگان مسکن شهری در نظر گرفته شد.
وی گفت: طرح مزبور حداکثر تا اواسط بهار عملیاتی می‌شود به نحوی که در خرید و سفارش انبوه مصالح تخفیف قابل ملاحظه‌ای در نظر گرفته شود تا بتواند دو نقش بسیار مهم داشته باشد؛ نخست تدارکات و لجستیک ساخت و ساز را فراهم کند و دیگر اینکه به کارخانه تولیدی مصالح ساختمانی در حالت توقف و رکود جانی دوباره بخشد و همین طور در نهایت نتیجه این باشد که قیمت تمام شده تولید مسکن را بتوان با همان میزان درصد تخفیف مصالح کاهش داد.