شناسهٔ خبر: 65832 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان شرقی خبر داد:

اتمام توسعه و بهسازی اپرون فرودگاه تبريز تا خرداد ماه/ برنامه‌ريزی برای ساخت ترمينال بين‌المللی ۱۴ هزار مترمربعی

مصطفی صفایی مديرکل فرودگاه‌های استان آذربايجان شرقی با اشاره به پيشرفت مطلوب پروژه توسعه و بهسازی اپرون بتنی و تاکسی‌وی‌های ارتباطی فرودگاه تبريز از بهره برداری اين دو پروژه تا خرداد ماه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی شركت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، مصطفی صفایی با بیان اینکه فرودگاه تبریز به صورت Open Sky  و ۲۴ ساعته عملیاتی است، گفت: این فرودگاه به دلیل واقع شدن در مرز و کریدور هوایی بین المللی در ارایه خدمات ناوبری، رادار و هوانوردی به پروازهای داخلی و بین المللی به ویژه پروازهای عبوری بین المللیOver Fly)) که اغلب از مبدا کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مقصد کشورهای آسیایی جنوب شرقی و آسیای میانه و برعكس انجام می شود، نقش بسیار مهمی دارد.

وی اظهار داشت: یكی از پروژه های مهم فرودگاه تبریز، توسعه و بهسازی اپرون بتنی و تاکسی وی های ارتباطی با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبار شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی است که با اتمام آن ظرفیت پذیرش پارکینگ هواپیمای فرودگاه تبریز به بیش از دو برابر افزایش می یابد.

صفایی گفت: همچنین پروژه توسعه ترمینال ۳ فرودگاه تبریز را در دست اجرا داریم كه طی آن ترمینال ۳ فرودگاه تبریز با هزینه یی بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبار شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران به مساحت ۸۰۰ مترمربع توسعه می یابد.

وی درباره برنامه های فرودگاه شهید مدنی تبریز در سال ۹۸ توضیح داد: مهم ترین برنامه این فرودگاه در سال ۹۸ آغاز عملیات احداث ترمینال بین المللی ۱۴۰۰۰ مترمربعی است که طبق برنامه ریزی های انجام شده با مشارکت بخش خصوصی به انجام می رسد. همچنین سوم خرداد ۹۸ شاهد بهره برداری از دو پروژه مهم(پروژه توسعه و بهسازی اپرون بتنی و تاکسی وی های ارتباطی فرودگاه و پروژه توسعه ترمینال ۳ فرودگاه تبریز) خواهیم بود.

صفایی در خصوص برنامه های فرودگاه سهند نیز گفت: با توجه به لزوم برقراری پروازهای زیارتی که همواره یکی از درخواست های مردم منطقه بوده است رایزنی های گسترده ای برای ایجاد جایگاه سوخت در فرودگاه سهند با فرمانداری شهرستان مراغه انجام شده و همچنین به دنبال رایزنی برای برقراری مجدد پروازهای فرودگاه سهند هستیم.

صفایی همچنین درباره مهمترین برنامه‌‌های نوروزی فرودگاه تبریز توضیح داد: طی سال های اخیر گذشته اقدامات خوب و توسعه ی گسترده‌ای در فرودگاه تبریز انجام شده و اکنون زیرساخت‌های مناسبی برای استقبال از مسافران نوروز فراهم شده است. تهیه لیست پروازهای فوق العاده نوروزی، راهاندازی پورتال نوروزی فرودگاهها و بارگذاری محتوای کاربردی برای مسافران، حضور نماینده تام الاختیار شرکت های هواپیمایی در هر پرواز، نصب و راه اندازی کیوسک الکترونیکی صدور کارت پرواز، راه اندازی سیستم پیامکی به منظور نظرخواهی از مسافران، کانترهای پذیرش مسافر، سیستم FIDS، برنامه ریزی برای آراستگی، نظافت محوطه های مسافری و ترمینال ها، بازدید از نمازخانه ها، رنگ آمیزی جداول، گل کاری محوطه و آراستن سفره هفت سین در ترمینال ها از جمله برنامه های نوروزی فرودگاه های آذربایجان شرقی است.

مدیركل فرودگاه های آذربایجان شرقی در جمع بندی کارنامه چهار ساله مدیریت خود گفت: در چهار سال گذشته میزان جابه جایی مسافر در فرودگاه تبریز از افزایش ۵۷ درصدی برخوردار شده و شاهد رشد ۶۱ درصدی تعداد پروازهای این فرودگاه شده ایم. اكنون هر هفته  ۲۵۰ پرواز (۴۰ پرواز خارجی ، ۲۱۰ پرواز داخلی) از این فرودگاه توسط شركت های هواپیمایی ایران ایر، ایرتور، آتا ایر، آسمان، كاسپین، كیش ایر، ماهان، تركیش ایر، قشم ایر، زاگرس، معراج، وارش، کارون، سعودی و خدمات هندلینگ آرمان  به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، كیش، بندرعباس، اهواز، کرمان، رشت و عسلویه در مسیرهای داخلی و استانبول، بغداد، باکو، جده، مدینه ، آدانا، قاضی انتب، ازمیر، اسپارتا در مسیرهای بین المللی انجام می شود.

وی افزود: خوشبختانه در چهار دوره اخیر ارزیابی كیفیت خدمت رسانی فرودگاه ها، فرودگاه تبریز توانسته به ترتیب نمره های  ۳.۵ ، ۳.۶ و ۳.۹۲ ، ۳.۷۸ را از ۵ کسب كند.