شناسهٔ خبر: 7469 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

قائم مقام وزیر راه در مسکن مهر مطرح کرد:

بزرگترین مشکل طرح مسکن مهر خدمات زیربنایی است / نیاز خدمات زیربنایی، مسجد، مدرسه و کلانتری به ۵۶ هزار میلیارد ریال اعتبار

احمد اصغری مهرآبادی قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در مسکن مهر قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر، با اشاره به اینکه بزرگترین مشکل طرح مسکن مهر در کشور را خدمات زیربنایی است گفت: برای انجام خدمات زیربنایی، ساخت مسجد، مدرسه و کلانتری در مجموعه های مسکن مهر به ۵۶ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی احمد اصغری مهرآبادی چهارشنبه شب در نشست شورای مسکن شهرستان بناب گفت: ۲۶۰ هزار واحد مسکن مهر آماده تحویل در کشور، به دلیل کمبود اعتبارات با مشکل تامین زیر ساخت های آب، برق و گاز مواجه هستند.

وی افزود: کار ساخت این تعداد واحدهای مسکن مهر در نقاط مختلف کشور به پایان رسیده، ولی انشعابات زیرساختی این واحدها هنوز تامین نشده و مشکل واگذاری دارند.

اصغری تاکید کرد: در صورت اختصاص اعتبار به وزارت نیرو در آینده ای نزدیک، انشعابات این واحدها نیز تامین و قابل تحویل به مالکان می شود.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رفع مشکل خدمات زیربنایی مسکن مهر نیازمند ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است، افزود: در یک سال گذشته از طرف وزارت راه و شهرسازی برای تامین خدمات زیربنایی مسکن مهر بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به وزارت نیرو مساعدت شده است.

وی ادامه داد: برای انجام خدمات زیربنایی، ساخت مسجد، مدرسه و کلانتری در مجموعه های مسکن مهر به ۵۶ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

اصغری مهرآبادی با بیان اینکه هیچ پروژه ای بدون خدمات زیربنایی اجازه افتتاح ندارد، اظهار کرد: انتظار داریم بقیه دستگاه های خدمات رسان به صورت ویژه پیگیر مسایل و مشکلات مسکن مهر باشند.

وی با اشاره به ضرورت ساخت مسجد و مدرسه در مجموعه های مسکن مهر، افزود: ساخت ۳۸۳ باب مدرسه و ۴۵۷ مسجد را در پروژه های مسکن مهر شروع کرده ایم که اکنون ۱۲۰ مدرسه و ۱۶۴ مسجد از این تعداد به مرحله بهره برداری رسیده است.

اصغری وضعیت مالی حوزه مدیریت مسکن را رضایت بخش ندانست و گفت: سال گذشته از یکهزار و ۹۴۰ میلیارد ریال یارانه بخش مسکن فقط ۵۰ درصد آن جذب شد در حالی که تا امروز دو هزار میلیارد ریال هزینه کرده ایم.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی همچنین وضعیت پیشرفت عملیات اجرای طرح مسکن مهر و احداث راه دسترسی اختصاصی در شهرک ولیعصر بناب را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: برای تامین بخشی از نواقص زیرساخت های این شهرک پنج میلیارد ریال کمک نقدی می کنیم.

اصغری مهرآبادی با اشاره به تلاش های دولت تدبیر و امید برای رفع مشکلات مسکن مهر، تاکید کرد: پرونده مسکن مهر در سال ۱۳۹۵بسته می شود.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست خواستار جلوگیری از تفکیک زمین ها در این شهر شد و گفت: تا زمانی که شهرک مسکونی ولیعصر بناب تکمیل و راه اندازی نشود دلیلی برای تفکیک زمین در شهر بناب وجود ندارد.

حجت الاسلام محمد باقری هرگونه تفکیک زمین برای ساخت و ساز مسکن در شهر بناب را خیانت به این شهر دانست و افزود: دیگر امکان تفکیک زمین جدید در بناب وجود ندارد.

وی همچنین با تاکید بر رفع نواقص زیرساختی شهرک ولیعصر بناب اظهار کرد: یک باب مدرسه احداث شده در این شهرک نیز جوابگوی جمعیت زیاد دانش آموزان نیست و باید زمین های آموزشی دیگر برای احداث مدرسه در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.

فرماندار شهرستان بناب هم خواستار تعیین تکلیف شهرک مسکونی ولیعصر و تحویل آن به متولی مشخص شد و گفت: این شهرک در حال حاضر در اختیار پیمانکار و اداره راه و شهرسازی قرار داشته و از دست شهرداری خارج است بنابر این باید هرچه سریعتر به شهرداری بناب تحویل داده شود.

ولی اله فرج الهی ، اجرای شبکه فاضلاب شهری و احداث مسجد و کلانتری را از نیازهای اساسی شهرک ولیعصر اعلام کرد و افزود: افزایش میزان وام مسکن برای تعاونی های در حال فعالیت نیز ضروری است اما بانک های عامل با سخت گیری در تامین ضامن ، مردم را به زحمت می اندازند.

وی همچنین از اجرای چهار هزار و ۲۸۳ واحد مسکن مهر در شهرک مسکونی ولیعصر خبر داد و گفت: از این تعداد دو هزار و ۶۸۷ واحد به صورت خود مالکی اجرا شده است.

به گفته فرج الهی هم اکنون به جز ۱۳۰ واحد مسکونی تعاونی مسکن مسجد کوفه که بلاتکلیف و راکد می باشد بقیه تعاونی ها و متولیان اجرای طرح مسکن مهر مشکل خاصی ندارند.

شهرستان بناب با ۱۳۰ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

نظر شما