شناسهٔ خبر: 81263 - سرویس ریلی
نسخه قابل چاپ

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران:

رشد ۱۳۴ درصدی ورود ناوگان جدید ریلی به شبکه نسبت به سال گذشته/ لزوم برنامه ریزی جهت افزایش ظرفیت تولید بعد از عبور از دوران رکود/ اعلام آمادگی یکی از بانک های خصوصی جهت ساخت ۸۰ دستگاه ریل باس

سعید رسولی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: میزان ورود ناوگان جدید در دو ماهه اول سال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۳۸ درصد رشد داشته است و امروز باید برای افزایش ظرفیت تولید برنامه ریزی کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سعید رسولی، مدیرعامل شرکت راه آهن و معاون وزیر راه و شهرسازی در مراسم دومین مرحله بهره‌برداری از ناوگان جدید ریلی در سال جهش تولید با حضور وزیر راه و شهرسازی، اظهار داشت: در اردیبهشت ماه شاهد دو رویداد خجسته برای ناوگان ریلی کشورمان بوده ایم که اولین آن در ابتدای این ماه رخ داد و امروز هم در مراسم بهره‌برداری از ناوگان جدید ریلی تولید داخل حضور داریم که  به طور قطع روزهای خوبی در سال ۹۹ پیش رو خواهد بود.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به اینکه در دومین مرحله بهره برداری از ناوگان جدید ریلی ۸۸ دستگاه انواع ساخت کارخانجات داخلی تولید، بهسازی و بازسازی شده و به بهره برداری خواهند رسید، اظهار داشت: ارزش ریالی این ۸۸ دستگاه حدود ۱۴۴ میلیارد تومان است و این میزان ورود ناوگان جدید به کشور نسبت به سال گذشته ۱۳۴ درصد رشد را نشان می دهد.

وی افزود: در کنار ۵۶ دستگاهی که ابتدای سال به مجموعه ریلی کشور اضافه شد در مجموع طی این دو ماه  ۱۴۴ دستگاه به ناوگان ریلی اضافه شده که ارزش ریالی آن ۲۶۹ میلیارد تومان بوده است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن تاکید کرد: این میزان ورود ناوگان جدید در دو ماهه اول سال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۳۸ درصد رشد داشته است.

وی افزود: از ۸۸ دستگاه ناوگانی که امروز به بهره‌‌برداری می‌رسد ۲۴ دستگاه آن از محل اجرای تبصره ۱۸ است.

رسولی با اشاره به هدفگذاری تعریف شده برای تولید ۲۰۰۰ دستگاه ناوگان ریلی در سال جهش تولید گفت: در حالی که در سال‌های گذشته با رکود جدی در تولید داخل برای ساخت انواع واگن ریلی مواجه بودیم امروز باید برای افزایش ظرفیت تولید این کارخانجات برنامه‌ریزی کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: یکی از بانک‌های خصوصی کشور برای عاملیت ساخت ۸۰ دستگاه ریل‌باس اعلام آمادگی کرده است و این پروژه به زودی کلید می‌خورد.

رسولی تاکید کرد: جهش تولید در راه‌آهن را مساوی با جهش تولید ناوگان نمی‌دانیم بلکه در تمام امور و تمام بخش‌ها از جمله فعالیت‌های ریلی باید شاهد این جهش باشیم.