شناسهٔ خبر: 8956 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیر کل راه وشهرسازی خراسان جنوبی خبر داد:

احیاء بافت‌های فرسوده شهری درگرو راه‌اندازی دفاتر تسهیل‌گری نوسازی

مهدی جعفری مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه کار در بافت‌های فرسوده شهری یک کار بین بخشی است و همه دستگاه‌ها باید در این امر مشارکت داشته باشند گفت: تدوین سند ملی بازآفرینی شهری برای هماهنگی بیشتر دستگاه‌ها برای ورود به بافت فرسوده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی به نقل از اداره روابط عمومی راه و شهرسازی خراسان جنوبی، مهدی جعفری با بیان اینکه ورود هر چه بیشتر شهرداری ها برای نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده تاثیربسزایی دارد افزود: شهرداری ها به عنوان بازوهای اجرایی شهر باید ورود بیشتری در این بخش داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در برخی از شهرها شهرداری ها ورود مناسبی به بافت های فرسوده داشته‌اند، بیان داشت: یکی از اقدامات موثری که برخی از شهرها مثل تهران وشیراز انجام داده اند؛ ایجاد دفاتر تسهیل گری نوسازی در محلات بوده که تاکنون نتایج موفقی نیز بهمراه داشته است.

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه این دفاتر به وسیله خود مردم و متخصصان در هر محله اداره می شود، تاکید کرد: راه اندازی این دفاتر تاثیر زیادی در ایجاد رغبت در مردم برای نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده دارد و شهرداری های استان نیز می توانند در این زمینه ورود پیدا کنند.

همچنین این دفاتردرمقیاس محله ای و با کمک معتمدین محلی وساکنین بافت وایجاد صندوق های مالی محلی ایجاد می شود که باعث ایجاد اعتمادسازی وتسهیل درروند اداری ساخت وسازها نیز می شود.

 جعفری عدم استقبال مردم برای استفاده از تسهیلات نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده را یکی از دلایل موثر در کندی روند نوسازی بافت های فرسوده در استان عنوان کرد و گفت: یکی از دلایل این امر می تواند مسائل اجتماعی باشد و خیلی از افراد ساکن در این مناطق علاقه‌ای به ساخت و ساز ندارند.

وی اضافه کرد: علاوه بر این بسیاری از کسانی که در این مناطق زندگی می کنند افراد نیازمند و به لحاظ مادی ضعیف هستند و انتظار دارند که تسهیلات نوسازی کم بهره  باشد تا بتوانند ۸۰ درصد هزینه های ساخت بنا را تامین کنند./

نظر شما