شناسهٔ خبر: 95922 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی استان خبر داد؛

پیشرفت ۶۵ درصدی در دومین تونل بزرگ استان اصفهان

تونل خوانسار اصفهان مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه پروژه تونل خوانسار به بوئین میاندشت ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد گفت: برای این پروژه تا کنون افزون بر ۶۶ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(اصفهان)، علیرضا قاری‌قرآن مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص وضعیت عملیات اجرایی تونل خوانسار-بویین میاندشت و میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه اظهار داشت: این تونل در کیلومتر هفت جاده خوانسار به بویین میاندشت، در کوه‌های معروف به پنج پنجه و در دو هزار و ۷۰۰ متری از سطح دریا واقع شده است. 

قاری‌قرآن افزود: با توجه به اینکه جاده اتصالی خوانسار به بویین میاندشت دارای شیب‌های طولی و افقی بسیار تند بوده لذا در سال‌های ۹۰ و ۹۱ مطالعاتی بر روی این محور انجام پذیرفت و نهایتاً احداث تونل مدنظر قرار گرفت.  

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه در سال ۱۳۹۲ عملیات اجرایی احداث تونل خوانسار آغاز شد اذعان داشت: با توجه به اینکه برای احداث این تونل تا کنون دو قرارداد منعقد شده بیش از ۶۶ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.  

وی با بیان اینکه هدف از اجرای تونل، بهسازی و ایمن‌سازی محور خوانسار به بویین میاندشت بوده است گفت: دومین تونل بزرگ استان اصفهان بیش از ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.   

قاری‌قرآن با اشاره به اینکه طول تونل حدود ۱۲۰۰ متر است عنوان کرد: حفاری مقطع تونل بصورت کامل اجرا شده همچنین عملیات لاینیگ تونل به طول ۶۳۵ متر و دیوارسازی و کف‌سازی به طول ۷۳۹ متر انجام شده است.  

وی در خصوص راه های دسترسی تونل خوانسار به بوئین میاندشت بیان داشت: راه های دسترسی به تونل از سمت خوانسار حدود ۱۴ کیلومتر بوده که مطالعات اولیه آن انجام شده است و تا بهشت فاطمیه امتداد می‌یابد و به کنارگذر خوانسار متصل می‌شود و به این ترتیب یک رینگ را برای خوانسار به وجود می‌آورد همچنین از سمت شهرستان بویین میاندشت حدود هشت کیلومتر راهسازی نیاز دارد تا به جاده حسین‌آباد متصل شود.  

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان خاطرنشان کرد: تونل خوانسار به بوئین میاندشت به عنوان شاهراه غرب استان اصفهان تلقی می‌شود و سه استان اراک- اصفهان- خوزستان را متصل می‌کند که به لطف خدا با اتمام آن مزایایی همچون کاهش میزان تردد از گردنه و زمان سفر و افزایش ایمنی در تردد را به همراه دارد.