شناسهٔ خبر: 98982 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای خبر داد:

پیش بینی ۱۵هزار میلیارد تومان برای تامین قیر در بودجه ۱۴۰۰

جناب آقای دکتر تیموری معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت : بر اساس بند ز تبصره یک قانون بودجه ۱۴۰۰، مجلس شورای اسلامی مبلغ ۱۵ هزار میلیارد تومان برای تامین قیر پیش بینی کرده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (بوشهر)، عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت : بر اساس بند ز تبصره یک قانون بودجه ۱۴۰۰، مجلس شورای اسلامی مبلغ ۱۵ هزار میلیارد تومان برای تامین قیر پیش بینی کرده است.

محمد تیموری روز سه‌شنبه در جریان سفر خود به بوشهر تصریح کرد: از این میزان اعتبار، ۴۸  درصد برای تامین قیر راه‌های روستایی و بین شهری اختصاص می‌یابد.

وی بیان کرد: همچنین با توجه به استفساریه خوب مجلس شورای اسلامی قرار است وزارت نفت مواد اولیه تولید قیر را رایگان به قیرسازها بدهد و از آن محل ما نیز قیر رایگان را تحویل بگیریم که با گذشت زمان و عیلرغم صراحت  قانون هنوز قیری به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تخصیص نیافته است .

تیموری در خصوص وضعیت ناوگان و ماشین آلات راهداری کشور گفت: در کشور ۱۴ هزار دستگاه ناوگان و ماشین آلات راهداری وجود دارد که از این شمار ۱۰  هزار دستگاه سنگین و نیمه سنگین هستند.

وی ادامه داد: از این ۱۰ هزار دستگاه ناوگان راهداری بیش از ۶۰ درصد عمر بالای ۲۵ سال دارند که مشمول فرسودگی می شوند و باید  نوسازی شوند.

عضو هیات عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای همچنین در خصوص کیفیت وضعیت خدمت دهی ناوگان راهداری بوشهر نیز گفت: با  جذب اعتبار و تزریق تعدادی ناوگان در دو سال اخیر در حال حاضر ناوگان ماشین آلات راهداری استان بوشهر نسبت به کشور وضعیت بهتری دارد و این ناوگان در بحران‌های اخیر خصوصا سیل استانهای لرستان ،خوزستان و هرمزگان عملکرد مطلوبی از خود به جای گذاشته است .

تیموری با اشاره به توافق انجام شده با مسئولان  استان بوشهر در خصوص مشارکت در تامین اعتبار برای خرید ماشین آلات راهداری گفت: در  ۲ سال گذشته گام‌های خوبی برای نوسازی و خرید ماشین آلات راهداری در استان با همکاری مسئولان بر داشته شده و امسال نیز ۷.۵میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی برای این بخش تخصیص یافته که به همین اندازه نیز از سوی سازمان راهداری اعتبار تخصیص داده می‌شود.

معاون  برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای  با اشاره به شرایط ناوگان باری گفت: برای ناوگان باری با استفاده از ظرفیت بند سه ماده ۳۰ قانون احکام دائمی کشور بحث ورود کامیون‌های زیر سه سال به کشور در دستورکار قرار گرفته است که اگر از این مسیر ماشین‌هایی با برند مناسب و خوب وارد ناوگان حمل و نقل کشور شود بخشی از عقب افتادگی‌ها و فرسودگی ناوگان  جبران می‌شود.

وی در خصوص عملکرد سامانه‌های هوشمند جاده ای استان بوشهر نیز گفت: در زمان حاضر ۶۴ سامانه  ثبت تخلفات رانندگی ،۵۶ دستگاه تردد شمار آنلاین،۱۷ سامانه نظارت تصویری ۴ سامانه توزین در حال حرکت و ۸ سامانه پیام متغیر جاده ای در استان فعال است که مرکز مدیریت راههای استان به کمک آنها ترافیک و تردد در محورهای ارتباطی را رصد وکنترل میکند .

وی همچنین گفت: برای سرعت بخشی  به پروژه های راهداری استان بوشهر ، امسال مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان از محل ردیف اعتبارات ملی در نظرگرفته شده که بسته به پیشرفت پروژه ها تخصیص لازم صورت خواهدگرفت.

 وی همچنین در نشست شورای راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر بر لزوم صرفه جویی در اعتبارات و امکانات در اختیار تاکید کرد و تصریح نمود : شرایط سختی به لحاظ اعتباری بر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای حاکم است و همگان وظیفه داریم در شرایط سخت کنونی بیشرین صرفه جویی را داشته باشیم.

  عضو هیات عامل و معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در ادامه سفر خود به بوشهر از راهدارخانه تونل دریاقلی و چندین پروژه راهداری نیز دیدن کرد.