-
۱۴۰۴-۰۴-۲۸ ۱۸:۴۹
تکالیف وزیر راه و شهرسازی برای مدیران راه و شهرسازی استانها:
جلسات شورای مسکن استانها هر هفته برگزار شود/گزارش اقدامات و مشکلات اجرایی در ساخت مسکنهای حمایتی را مستمرا به مردم، مسئولان و نهادهای نظارتی ارایه دهید
وزیر راه و شهرسازی در نشست با مدیران کل راه و شهرسازی استان ها بر تشکیل هفتگی جلسات شورای مسکن استان ها تاکید کرد و گفت: این موضوع بسیار حائز اهمیت است و ضرورت دارد تشکیل این جلسه در تقویم کاری استانداران محترم گنجانده شود. همچنین ضرورت دارد گزارش اقدامات و مشکلات اجرایی در ساخت مسکن حمایتی به مردم، مسئولان و نهادهای حمایتی ارایه شود.
-
۱۴۰۴-۰۴-۲۸ ۱۶:۲۵
عضویت همه استانها در شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان
وزیر راه و شهرسازی احکام ۳۲ نفر اعضای اصلی و علیالبدل شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان را صادر کرد که حاکی از حضور نمایندگان همه استانها در راستای تحقق عدالت صنفی و ایجاد توازن کشوری است.
-
۱۴۰۴-۰۴-۲۸ ۱۶:۰۸
عضو هیات مدیره بانک مسکن خبر داد؛
پرداخت ۱۳۰ همت تسهیلات در قالب نهضت ملی مسکن
عضو هیات مدیره بانک مسکن از پرداخت ۱۳۰ همت تسهیلات در قالب نهضت ملی مسکن به متقاضیان خبر داد و گفت: تاکنون قرارداد ۳۸۱ هزار واحد مسکونی با بانک منعقد شده است.
-
۱۴۰۴-۰۴-۲۸ ۱۶:۰۶
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن:
۲۲۰ هزار واحد مسکن شهری در دست اجراست/واحدهای تحویلی شهری در هفته دولت امسال به ۲۴ هزار واحد میرسد
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه ۲۲۰ هزار واحد مسکن شهری توسط بنیاد مسکن وارد فاز عملیاتی شده است از تحویل ۱۹ هزار واحد شهری تاکنون خبر داد و گفت: برنامهریزی شده تا هفته دولت امسال تعداد واحدهای تحویلی در بخش شهری توسط بنیاد مسکن به ۲۴ هزار واحد برسد.
-
۱۴۰۴-۰۴-۲۸ ۰۹:۵۰
انتخاب اعضای جدید شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی کشور
فهرست اسامی اعضای اصلی و علی البدل دوره دهم شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان اعلام شد.