شناسهٔ خبر: 101422 - سرویس وزارتی

رئیس مرکز توسعه و سیاست‌های راهبردی وزارت راه و شهرسازی خبر داد:

برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی سامانه جمع‌سپاری و ایده‌پردازی وزارت راه و شهرسازی/ لزوم نگاه جدی به موضوع آمایش سرزمین در کشور

فاطمه حمیدیان جلسه مجمع مطالبه‌گران مردمی راه،‌ مسکن و شهرسازی با حضور مدیرکل بازرسی و ارزیابی عملکرد و‌ حقوق شهروندان و رئیس مرکز توسعه و سیاست‌های راهبردی وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، جلسه مجمع مطالبه‌گران مردمی راه،‌ مسکن و شهرسازی با حضور حسین مذنب، مدیرکل بازرسی و ارزیابی عملکرد و‌ حقوق شهروندان و همچنین فاطمه سادات حمیدیان، رئیس مرکز توسعه و سیاست‌های راهبردی وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

حمیدیان در رابطه با این جلسه گفت: در جمع جوانان خوش‌فکر و صاحب‌‌نظر مجمع ملی مطالبه‌گران حوزه راه و شهرسازی حاضر شدیم و از نزدیک مطالب و انتقادات مفید آنان را شنیدیم.  در همین راستا و به منظور ارتباط سیستمی و موثرتر با نخبگان و صاحب‌ نظران در سراسر کشور و بهره‌گیری از خرد جمعی در حال راه‌اندازی سامانه جمع‌سپاری و ایده‌پردازی وزارت راه و شهرسازی هستیم تا در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌های وزارتخانه زمینه مشارکت موثر ملی خبرگان و دغدغه‌مندان این حوزه را در جای‌جای کشور فراهم آوریم.

وی ادامه داد: سیاست‌ها و راهبردها در وزارت راه و شهرسازی با نظر ذی‌نفعان و نگاه برنامه‌ریزی از پایین به بالا و با رویکرد سند آمایش ملی سرزمین تدوین می‌شود و من و همکارانم در وزارت راه و شهرسازی به دنبال شناسایی فرآیندهای فساد‌آفرین و اصلاح این فرآیند‌ها به جهت خدمات مطلوب و حذف تالی فاسد‌ها هستیم.

حمیدیان با بیان اینکه آمایش سرزمین، مهندسی و تدابیر توسعه‌ای در قلمرو سرزمین است که سه ماموریت اصلی دارد، گفت: آینده نگاری، سیاست‌گذاری و فرصت‌سازی سه ماموریت عمده آمایش سرزمین است.

وی افزود: کشور ما علی‌رغم برخورداری از پیشینه نزدیک به نیم قرن در نظام برنامه‌ریزی و مدیریت توسعه، آنگونه که شایسته است نتوانسته برای استقرار نظام راهبردی سرزمین نقشه جامع راهبردی را پیاده سازی کند تا باعث جلوگیری از انحرافات و ناکارامدی های اجرایی در زمان و مکان مناسب خود باشد.

رئیس مرکز توسعه و سیاست‌های راهبردی وزارت راه و شهرسازی در پایان گفت: از این رو برای برای رفع ابهامات در آینده و تفاسیر نادرست مفهومی از قوانین و مقررات الزام‌آور اجرایی شایسته است نگاه جدی‌تری به آمایش سرزمین در کشور عزیزمان داشته باشیم.