به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان)؛ بهزاد شاهسوندی معاون مهندسی و ساخت ادارهکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص روند اجرای پروژه تقاطع غیر همسطح چرمهین به زمان آباد اظهار داشت: این تقاطع در محور زرینشهر – بروجن – شهرکرد واقع شده و در حال حاضر عملیات عمرانی تکمیل آن دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.
وی اذعان داشت: اقدامات تکمیلی این پروژه از سال ۱۳۹۷ آغاز شده است و در صورت تامین اعتبار و منابع مورد نیاز، ۲.۵ کیلومتر راهسازی به همراه یک دستگاه تقاطع غیر همسطح ۱۰ متری تا پایان سال جاری تکمیل میشود.
معاون مهندسی و ساخت ادارهکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه تا کنون ۲۵ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده است گفت: جهت تکمیل این پروژه لازم است ۵۱ میلیارد ریال تامین اعتبار شود همچنین ۱۰ میلیارد ریال دیگر نیز برای خرید و نصب علائم و ایمنی روسازی مورد نیاز است.
وی با اشاره به اینکه هدف از اجرای این پروژه ایمن سازی، رفع نقاط پر حادثه و کاهش تصادفات دراین مسیر بوده است عنوان کرد: اقدامات انجام شده و احجام فنی به کا رفته در پروژه تا کنون شامل ۲۵ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۲۰ هزار مترکعب خاکریزی، هفت هزار و ۶۰۰ مترمکعب زیراساس و اساس، ۳۵۶ مترمکعب بتن ریزی بوده است. همچنین پنج هزار و ۱۵۰ تن آسفالت میبایست انجام شود.