شناسهٔ خبر: 104004 - سرویس استان‌ها

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد:

تقویت منابع مالی برای توسعه بزرگراه در سیستان و بلوچستان ضروریست

2.jpg استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اینکه شبکه راهها به ویژه بزرگراه بعنوان محور توسعه استان از اهمیت بالایی برخوردار است همه باید دست به دست هم دهیم و با تقویت منابع مالی این مسیر را هموار سازیم.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(سیستان و بلوچستان)، حسین مدرس خیابانی در حاشیه بازدید از روند احداث بزرگراه در محورهای مواصلاتی زابل- زاهدان و زاهدان- بیرجند با بیان اینکه بزرگراه ها شاهرگ توسعه و پيشرفت هر منطقه محسوب می شوند، اظهار داشت: برخورداری از پهناورترين شبکه راههای ارتباطی، قرار گرفتن درمسیر یکی از مهمترین كرويدورهای اصلی تجارت جهانی و  صدها مزیت اقتصادی دیگر ، ضرورت وجود راههای مواصلاتی استاندارد را در اين پهنه جغرافيايی جنوب شرق كشور اجتناب ناپذير كرده است.

وی با قدردانی از اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: در سالهای اخیر اقدامات ارزنده ای در توسعه بزرگراه استان صورت گرفته که در تاریخ استان بی نظیر بوده است.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه یکی از راه‌های برون رفت هر منطقه‌ای از مشکلات اقتصادی، ساخت راه‌های مواصلاتی و به ویژه بزرگراه‌ها است که می‌تواند در توسعه و عمران آن منطقه نقش اساسی و مهمی داشته باشد، گفت: از آنجایی که همه پروژه های اقتصادی استان متکی به طرح های راه سازی است در تلاش ایم با تقویت منابع مالی این حوزه، مسیر توسعه همه جانبه استان را هموار سازیم.

مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان نیز در این بازید با بیان اینکه در دو سال اخیر احداث بزرگراه در استان رشد شتابانی به خود گرفته است، گفت: در حال حاضر ساخت ۹ پروژه راه سازی شامل ۱۱۳ کیلومتر بزرگراه در تمام محورهای مواصلاتی استان توسط این اداره کل در حال اجراست و پروژه های جدید نیز در دستور کار قرار گرفته است.

عطاء اله اکبری شتاب بخشی به توسعه سيستان و بلوچستان و فراهم شدن زمینه تردد ایمن کاربران جاده ای را از مهمترین مزایای احداث بزرگراه ها عنوان کرد و افزود: با برنامه ریزی انجام شده تا پایان سالجاری  ۵۰ کیلومتر بزرگراه در استان آماده بهره برداری می شود و این روند همچنان با قوت برای سالهای آینده تا تکمیل شبکه بزرگراهای استان تداوم دارد. 

وی ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته ۱۰۰ درصد اعتبارات ابلاغی پیوست قانون بودجه ۱۴۰۰ به منظور اجرای پروژه های راهسازی سیستان و بلوچستان تخصیص یافت.