شناسهٔ خبر: 107884 - سرویس مسکن و شهرسازی

میثاق بنیاد مسکن با مردم برای خدمتگزاری در چهل و دومین سال تأسیس

حسین روحانی‌نژاد مدیران بنیاد مسکن در چهل و دومین سالگرد تأسیس خود، تعهد کردند که بیشترین خدمت را به مردم فاقد مسکن ارائه دهند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حجت الاسلام والمسلمین روحانی نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در همایش چهل و دومین سالروز افتتاح حساب 100 حضرت امام(ره) با اشاره به هدف تأسیس این بنیاد گفت: یقینا خدمت رسانی به مردم زحمتکش و کم درآمد جامعه و دستگیری از آنها در سوانح طبیعی مهمترین هدف بنیاد است.

وی با اشاره به روایتی از حضرت امام صادق (ع) گفت: اهمیت رفع احتیاجات مردم 10 برابر بالاتر از طواف کعبه است. بنابر این خدمات بنیاد مسکن برای کمک به سیلزدگان، زلزله زدگان و نیازمندان بی مسکن بسیار با اهمیت تر از طواف خانه خداست.

حجت الاسلام والمسلمین روحانی ادامه داد: بنیاد مسکن با مردم معنا پیدا می کند، اگر مردم در کنار این بنیاد قرار داشته باشند اهمیت داریم وگرنه هیچ معنا و مفهومی نداریم. لذا از تمامی مدیران و کارکنان بنیاد درخواست می کنم که در مقابل ما متواضع و خدمتگزار باشیم.

نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن ادامه داد: مسئولان این نهاد نباید مردم را از سیستم برنجانند و نا امید کنند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی وی تأکید کرد که نباید هزینه مازادی بر گرفتاری های مردم و مراجعان بنیاد مسکن تحمیل کرد و باید کاری کرد که امور مردم به موقع و صحیح انجام شود.

حجت الاسلام روحانی گفت: شرکت های تحت پوشش بنیاد مسکن باید پیوسته و متحد با شاکله کل سیستم عمل کنند. این شرکت ها باید هم افزایی داشته و پشتیبان هم باشند و عملکرد آنها نباید متناقض یکدیگر باشد. علاوه بر این شرکت ها باید بهترین تعامل را با دولت و سایر شرکت ها و سازمان های اجرایی داشته باشند. باید حس مشارکت عمومی در فعالیت های مسکن سازی از بنیاد مسکن به تمامی سازمان ها تسری یابد.

وی گفت: تورم موجود کشورگ نباید شرکت های تحت پوشش بنیاد را به افزایش سودهای کاذب اغوا کند. البته شرکت ها موظفند سیستم های خود را به روز رسانی کنند و مطابق دانش روزجهانی باشند. 

دکتر اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هم در این مراسم با تشکر از خدمات کارکنان این نهاد انقلابی در سال های گذشته برای خانه دار کردن مردم، اظهار امیدواری کرد که در آینده نیز روحیه خدمت انقلابی در این نهاد پایدار باشد.

 نیکزاد گفت: افتخار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سالهای گذشته به این است که در سخت ترین شرایط ، همواره به کمک سایر دستگاه ها آمده و پای کار بوده تا برای مردم سرپناه مناسب فراهم کند.

وی ادامه داد: الحمدلله تمامی دولت های قبلی از ظرفیت های بالای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در بازسازی مناطق آسیب دیده از سوانح طبیعی، ساخت مسکن روستایی، عمران روستاها و سند دار کردن خانه روستائیان استفاده کرده اند. 

 به گفته وی اگر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و خدمات آن نباشد، مشخص نیست که پس از سوانح طبیعی چگونه می توان به مردم خدمت رسانی کرد.

وی ادامه داد: اکنون خدمات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیش از آنکه آرامش را به مردم آسیب دیده در سوانح ارائه دهد، موجب آرامش تمامی دستگاه های اجرایی شده است. اکنون بنیاد مسکن عصای دست تمامی دستگاه های اجرایی در مشکلات کشور شده است.

نیکزاد با اشاره به اینکه اکنون عملیات بالغ بر 60 هزار واحد مسکن در شهرهای مختلف توسط بنیاد مسکن در حال انجام است، گفت: این آمار واقعی است، یعنی برای تمامی این واحدها زمین فراهم شده و مجوز ساخت آنها صادر شده است و پیمانکار آن تعیین شده و کار ساخت و ساز آغاز شده است.

به گفته وی سود بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در این است که مردم صاحب خانه شده و کارهای اجرایی به پایان برسند.

نیکزاد با اشاره به مقاومت سازمان برنامه و بودجه در مقابل مصوبات شورای عالی مسکن برای تسهیلات نوسازی مسکن روستایی گفت: متأسفانه خیلی همدلی و همراهی نیست.

اکنون 40 هزار روستایی ایران در سراسر کشور دارای طرح هادی شده اند و اگر خدمات بنیاد مسکن در این زمینه نبود، حتی نمی توان یک کار در روستاها انجام داد.

 وی ادامه داد: هر یک از این طرح ها باید پس از 10 سال بازنگری شوند و پارسال بیش از 4300 طرح هادی بازنگری شده است.

نیکزاد گفت: از 180 هزار واحد مسکن ملی که قرار است در تهران ساخته شود، کار ساخت 10 هزار واحد مسکونی به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار شده که سال قبل عملیات اجرایی 3000 هزار واحد شروع شد. طی چند ماه آینده نیز امیدواریم عملیات ساخت 7 هزار واحد دیگر آغاز شود.

وی با گلایه از سنگ اندازی و کارشکنی سایر ستگاه ها در اجرای وظایف عمرانی بنیاد گفت: بطور مثال اکنون عملیات ساخت خط 4 قطار شهری(مترو) در منطقه 5 شهرداری تهران توسط شرکت سامان محیط (وابسته به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ) آغاز شده ولی در همین بین شهرداری اعلام کرده که اعتباری برای کمک به این طرح ندارد.

نیکزاد گفت: بنیاد مسکن نه تنها اعتباری از شهرداری نمی خواهد، بلکه به این نهاد شهری برای اجرای پروژه های خود راهکار می دهد. ما حاضریم خط 4 مترو را احداث کنیم و شهرداری در قبال هزینه های ما برای پروژه های مسکونی همان منطقه مجوز ساخت بدهد.

وی تآکید کرد که بنیاد مسکن با افتخار تعهد می کند که همچنان در خدمت رسانی به مردم از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.