به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی به نقل از اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان، آيين بهره برداري از پروژه هاي عمراني راه و شهرسازي، همزمان با ديگر پروژه هاي عمراني آزادشهر و راميان در فرمانداري اين شهرستان ها و با حضور مسئولان استاني و شهرستاني برگزار شد.
براساس اين گزارش، بهره برداري از پروژه زيرسازي و آسفالت محورهاي روستايي نظرچاقلي (مزرعه يزداني)، قورچاي – نگين شهر و بهسازي روكش آسفالت محور خوش ييلاق- آزادشهر و محور گرگان- آزادشهر- گنبدكاووس با استفاده از ابزار هاي نوين راهداري و روكش آسفالت حاشيه بزرگراه آزادشهر- گنبدكاووس(نگين شهر) از پروژه هاي حوزه استحفاظي شهرستان آزادشهر به طول ۲۵ كيلومتر در اين بخش بوده است.
همچنين، بهره برداري از پل ۴۰ متري وطن و واگذاري ۱۳۲ واحد مسكن مهر از پروژه هاي ديگري است كه در دومين روز از هفته دولت در مجموع با اعتباري بيش از ۲۷ ميليارد ريال از محل منابع ملي و استاني در شهرستان آزادشهر به بهره برداري رسيد.
پل هاي سه و چهار متري در محور اولنگ و ديواره هاي احداثي جهت نگهداري از محور اصلي راميان – اولنگ در برابر بحران هاي طبيعي به طول ۲۹۰ متر از پروژه هاي ديگر اين اداره كل هستند كه در شهرستان راميان با اعتبار نزديك به ۶ ميليارد ريال به بهره برداري رسيدند.
شهرستان هاي آزادشهر و رامیان در شرق گرگان مركز استان گلستان قرار دارند./
