شناسهٔ خبر: 125034 - سرویس استان‌ها

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس:

۳۳۵ هزار متر زمین به ارزش ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال به بیت المال بازگشت

بازگشت 335 هزار متر زمین به ارزش 2100میلیارد ریال به بیت المال مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس اعلام کرد ؛ یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی استان فارس در دیماه ۱۴۰۱ بیش از ۳۳۵ هزار متر زمین از اراضی ملی استان به ارزش ۲۱۰۰ میلیارد ریال را به بیت المال بازگرداند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (فارس) محمودرضا طالبان گفت: یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی فارس در آبان‌ماه با رفع تصرف فوری ۳۳۵ هزار متر زمین و نیز با اجرای ۲حکم قضایی، ۹هزار متر مربع زمین به ارزش ۱۷۵ میلیارد ریال را توانست از تصرف متصرفان و زمین خواران آزاد کند .

وی افزود: مردم در پیشگیری از تصرف و حفاظت از اراضی ملی و دولتی و اموال بیت المال نقش مهمی دارند.

طالبان اظهار داشت : شهروندان می توانند موارد تصرف ، تعرض و دخالت در اراضی دولتی و ملی را ضمن تماس با شماره تلفن گویای ۱۶۵۶ به یگان حفاظت از اراضی ملی اطلاع دهند.