شناسهٔ خبر: 125155 - سرویس استان‌ها

مدیرعامل انجمن خیرین راه و ترابری کشور عنوان نمود:

مازندران در مشارکت مردمی رتبه بالایی را دارد

مازندران مدیرعامل انجمن خیرین راه و ترابری در جلسه خیرین راه که در سالن اجتماعات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران با حضور مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و اعضای هیات مدیره انجمن خیرین راه و ترابری استان برگزار گردید گفت: ساخت راه روستایی بدون مشارکت مردمی امکان پذیر نیست و خوشبختانه این استان در مشارکت مردمی رتبه بالایی را دارد .

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از مازندران سید حسین میرشفیع به آغاز به کار انجمن راه و ترابری از سال  ۱۳۹۳با کمک خیرین و گروهی از کارکنان وزارت راه  و شهرسازی اشاره و بیان کرد: با مشارکت خیرین 3هزار کیلومتر راه ساخته شده است و 500 دستگاه پل  نیز احداث شده است .

وی تصریح کرد: با مشارکت خیرین در حوزه ایمنی و اصلاح  نقاط حادثه خیز تلفات جاده ای کمتر شود، افزود: زمینه بسیار بالایی برای مشارکت خیرین برای ساخت جاده در مناطق روستایی وجود دارد و سازمان راهداری هم قول داده هرجا خیرین آمادگی اجرای پروژه ها را داشته باشند از امکانات سازمان راهداری استفاده کرده و پروژه های مشترک انجام دهند.

وی با اشاره به ظرفیت بالای خیرین راه و ترابری در ارائه خدمات با ارزش تصریح کرد: باید خیرین راه و ترابری را به سمت راهسازی، رفع نقاط پر حادثه و حل بحران تصادفات ،پل سازی ،مجتمع های خدماتی رفاهی ،نگهداری از راهها سوق دهیم و از پتانسیل خوب این حوزه در جهت ارتقای فرهنگ ایمنی و ترافیکی در بحث شبکه راه‌های ارتباطی کشور استفاده کنیم.

حسن جهانیان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران در این جلسه ضمن قدردانی از خیرین راه و ترابری استان عنوان نمود: نقش خیرین راه ساز در توسعه مناطق روستایی و کاهش نقاط حادثه خیز حل مشکلات در شبکه های ارتباطی و افزایش ظرفیت ترافیکی و دسترسی های ایمن  در راه های مازندران پر اهمیت است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خاطرنشان کرد: انتقال تجربیات نسل قدیم به نسل آینده بسیار اهمیت دارد، بنابر این انتقال این اطلاعات ارزشمند باید به گونه‌ای مطرح شود که مخاطب داشته و جذاب باشد.

وی گفت : امروزه نبود جاده به منزله نبود امکانات رفاهی در آن منطقه است چرا که راه تاثیر بسزایی در رشد اقتصادی، اجتماعی و کشاورزی آن منطقه مخصوصا مناطق روستایی دارد و روستائیان از طریق یک راه ایمن محصولات خود را به سایر مناطق به راحتی منتقل می‌کنند که در نتیجه باعث بالا رفتن شاخص های اقتصادی و اشتغال روستائیان می‌شود.

این مقام مسئول همچنین به مشارکت خیرین راه ساز در احداث ابنیه های فنی راه اشاره و اظهار داشت: اهمیت احداث پل در راه‌ها کمتر از احداث راه نیست چرا که پل ها نقش بزرگی در ایمنی ارتباط مسیرها  مخصوصا مسیرهای صعب العبور و مسیرهای دارای رودخانه و سیل خیز دارند.

گفتنی است در این جلسه اعضای هیات مدیره انجمن خیرین راه و ترابری استان با مدیرعامل انجمن خیرین راه و ترابری به تبادل نظر پرداختند و بر استفاده از پتانسیل خیرین در ایجاد روشنایی جاده ها ،خرید ماشین آلات سنگین راهداری ،ایجاد پایگاههای اورژانس و احداث مجتمع های خدماتی رفاهی روستایی تاکید نمودند