شناسهٔ خبر: 133827 - سرویس استان‌ها

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نطنز خبر داد؛

تهیه نقشه شمیم برای حدنگاری ۱۵۵ هکتار اراضی ملی شهرستان نطنز

حامد موحدی - اصفهان رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نطنز از برداشت و تهیه نقشه شمیم دو قطعه از اراضی ملی داخل حریم این شهرستان با متراژ بیش از ۱۵۵ هکتار جهت اخذ سند مالکیت، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان)؛ حامد موحدی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نطنز با اشاره به اهمیت اخذ اسناد تک برگ در حراست از اراضی دولتی اظهار داشت: با صدور اسناد مالکیت کاداستری، از هرگونه تعارض به اراضی ملی و دولتی و زمین خواری جلوگیری می‌شود.  

وی اذعان داشت: در این راستا برداشت و تهیه نقشه شمیم دو قطعه از اراضی ملی داخل حریم این شهرستان با متراژ بیش از ۱۵۵ هکتار جهت اخذ سند مالکیت انجام پذیرفته است.  

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نطنز افزود: دو فقره سند تک برگ به نام دولت به نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن برای اراضی به مساحت جمعاً هشت هکتار اخذ شده است همچنین در راستای تفاهم نامه فی مابین وزارت راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی در خصوص تحویل و تحول و تغییر نمایندگی اسناد مالکیت اراضی ملی داخل و خارج از حریم، امضاء صورتجلسه چهار پلاک داخل حریم به مساحت ۲۸۹ هکتار انجام و از منابع طبیعی به راه و شهرسازی تحویل داده شده است.  

وی ادامه داد: تعداد ۱۳ قطعه زمین موات داخل حریم شهر نطنز به مساحت ۳۰۶ هکتار جهت اخذ سند مالکیت شناسایی شده است.  

موحدی خاطرنشان کرد: شهر نطنز یکی از مراکز تاریخی، فرهنگی، مذهبی و گردشگری است که به دلایل داشتن این ظرفیت‌ها و آب و هوای متبوع و دلپذیر توانسته زیبایی‌ها و جاذبه‌های فراوانی را برای گردشگران ایجاد کند که یکی ازاین جاذبه‌ها، مراکز خرید و بازارهای سنتی است، لذا اجرای اقدامات ویژه در حوزه بازآفرینی شهری برای این شهرستان بسیار حائز اهمیت است.    

وی بیان داشت: در حوزه بازآفرینی شهری و در راستای رفع مشکل معابر آسفالت نشده محلات هدف، ایمنی در تردد مردم این مناطق و رسیدن به استانداردهای مطلوب در شهرستان نطنز با پیگیری‌های بعمل آمده ۲۲۰ تن قیر به این امر اختصاص داده شد.    

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نطنز افزود: از دیگر اقدامات این حوزه مسقف شدن بازار سنتی نطنز بوده است که از جمله درخواست‌ها و خواسته‌های به حق دوست داران فرهنگ غنی و کهن منطقه نطنز بود لذا این پروژه با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال اجرایی شد.