رشید میرحسامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی درباره وضعیت بافتفرسوده و سکونتگاههای غیررسمی و اقداماتی که توسط ستاد بازآفرینی شهری در استان آذربایجانغربی انجام گرفته است اشاره کرد و گفت: مساحت شهرستان بوکان یک هزار و ۸۶۸ هکتار است که از این مقدار، ۳۵۰ هکتار را بافت فرسوده شهر به خود اختصاص داده است. با توجه به وضعیتی که شهرستان از نظر بافت فرسوده دارد شهرداری بوکان برای ساماندهی بافت فرسوده بستههای تشویقی در نظر گرفته و درصدد جلب مشارکتهای مردمی برای پیشرفت فعالیتهای ساماندهی به بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی است.
شهردار شهرستان بوکان درباره بستههای تشویقی در نظر گرفته شده برای مشارکتکنندگان در بهسازی بافتفرسوده آن شهرستان توضیح داد: مالکان ساکن در بافتهای فرسوده شهر که به بهسازی و بازسازی ملک خود اقدام کنند در هنگام اخذ پروانه ساختمانی از سوی شهرداری ۵۰ درصد از پرداخت عوارض ساختمانی را تخفیف میگیرند. البته این روشی است که چند سالی است توسط شهرداری بوکان در حال انجام است اما با تشکیل ستاد بازآفرینیشهری و فعالیت آن در شهرستان بوکان و استان آذربایجانغربی سرعت بیشتری گرفته است.
این مقام مسئول به سایر راهکارهای شهرداری برای ساماندهی بهتر بافتهای ناکارآمد شهر و اجرای پروژههای عمرانی در شهر بوکان و مسیرگشایی راهها و بهسازی آنها اشاره کرد و افزود: خیابان قلعهسردار به عنوان یکی از بافتهای کاملا فرسوده شهری در هسته مرکزی شهرستان بوکان چندی پیش توسط شهرداری و طی مدت ۶ ماه فعالیت عمرانی مسیرگشایی و احداث شد. همچنین تعریض برخی از کوچهها و خیابانهای شهری بر اساس طرح جامع و تفصیلی از اقدامات دیگر شهرداری بود.
میرحسامی تاکید کرد: کلیه خیابانها و کوچههایی که در بافت فرسودهشهر قرار دارند بتن ریزی و آسفالت شدند.
وی حمل و نقل درون شهری و برون شهری را از مشکلات عمده شهرستان بوکان خواند و گفت: در حال حاضر شهرستان بوکان از نظر تعداد وسایل حمل و نقل عمومی در شرایط نامساعدی به سر میبرد اما از نظر تامین زیرساختها و تعریض خیابانهای اصلی و فرعی با توجه به اینکه ۴۴ درصد مساحت شهرستان به خیابانها، فضای سبز و فضاهای عمومی اختصاص یافته است از این نظر در شرایط خوبی قرار داریم. /