شناسهٔ خبر: 156446 - سرویس جاده‌ای

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد؛

برنامه‌ریزی تأمین ۲ هزار دستگاه اتوبوس برای توسعه ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای

ببینید| برگزاری نشست ۱۳۴ کمیسیون ایمنی راه‌های کشور با حضور وزیر راه و شهرسازی معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در نشست هم اندیشی با رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به موضوع واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافر برون شهری گفت: برای تأمین ۲ هزار دستگاه اتوبوس برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، کمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در نشست هم‌اندیشی با داریوش امانی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و مدیران این سازمان، با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر نیاز امروز کشور به کارهای جهادی و بزرگ گفت: این روحیه خدمت‌رسانی و جهادی در بدنه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با وجود فعالیت شبانه‌روزی و مستمر در شرایط گرما و سرمای طاقت‌فرسا توسط نیروهای این سازمان مشهود است.

هادیان‌فر تسهیل در جابه‌جایی بار و مسافر را وظیفه ذاتی وزارت راه و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برشمرد و افزود: مدیران باید با اقدامات ماندگار، به‌دنبال تحول‌آفرینی و برداشتن گام‌های بزرگ باشند.

وی گسترش، مدیریت، توسعه و نظارت بر سامانه‌های مدیریتی را اولویتی مهم خواند و تأکید کرد: با توجه به محدود بودن اعتبارات دولتی و گستردگی دامنه خدمات و اقدامات، باید از ظرفیت بخش خصوصی در سیاستگذاری‌ها و ارائه خدمات به‌نحو مطلوب بهره برد و دولت باید با سیاستگذاری، موانع پیش روی فعالیت سرمایه‌گذاران بخش را تسهیل کند.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی گفت: با توجه به نیاز کشور به افزایش ناوگان اتوبوسرانی، برنامه‌ریزی برای تأمین ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس و افزودن به ناوگان فعال در این بخش انجام شده‌است.

هادیان‌فر اظهار کرد: امروز کشور نیازمند کارهای جهادی و بزرگ است و این روحیه خدمت‌رسانی در بدنه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای وجود دارد.

بازدید معاون حمل‌ونقل وزارت راه‌وشهرسازی از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای

معاون حمل‌ونقل وزارت راه‌وشهرسازی طی بازدیدی از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور ضمن تبیین اهمیت اقدامات و خدمات ارزنده و قابل تقدیر مدیران و کارکنان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به خصوص در سه طرح عظیم سالیانه اربعین حسینی (ع)، نگهداری زمستانی راه‌ها و سفرهای نوروزی، اظهار کرد: این خدمات و اقدامات باید همچنان به صورت جهادی و در قالب برنامه مدون، آینده‌نگرانه و در سطحی مطلوب‌تر ادامه یابد. همچنین با توجه به سهم بالای حمل‌ونقل جاده‌ای در جابجایی بار و مسافر، اهمیت این بخش برای ارائه خدمات مطلوب به مردم قابل توجه دانست.

هادیانفر افزود: اقدامات تحول‌محور و آینده‌نگرانه و ترویج آن در سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه در دستور کار معاونت حمل‌ونقل قرار دارد، تا بدین ترتیب بتوانیم اثرات معنوی و ماندگار آن را شاهد باشیم. همچنین لازم است ضمن بهره‌مندی از ظرفیت‌های بخش خصوصی و قوانین موجود، اجرای سامانه‌های هوشمند برای نظارت و اعمال سیاست‌های حمل‌ونقل مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان با اشاره واقعیت‌های موجود در ارتباط با مشکلات حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، اطمینان داد تا به نوبه خود، تمام تلاش‌ها را برای حل و فصل این مشکلات به عمل آورده و بر تحول در زیرساخت‌های جاده‌ای و بهینه‌سازی راه‌ها، بهبود عملکرد پایانه‌های بار و مسافر و مرزی، افزایش سهم ترانزیت بین‌المللی، نوسازی ناوگان بار و مسافر، توسعه سامانه‌های هوشمند و ارتقای جدی در ارائه خدمات مطلوب به مردم عزیزمان و آمادگی برای اجرای طرح‌های زمستانی، سفرهای نوروزی و مراسم اربعین حسینی (ع) تاکید کرد.

واردات اتوبوس به شرط صرفه اقتصادی

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در این نشست با اشاره به آسیب‌های جدی شیوع کرونا به فعالان بخش خصوصی در ناوگان اتوبوسرانی گفت: به دنبال واردات اتوبوس هستیم، اما لازمه اقبال سرمایه‌گذاران به این امر، داشتن صرفه اقتصادی است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری ناوگان، پایانه‌های خصوصی و مراکز معاینه فنی در بخش خصوصی، وظیفه ما تسهیل‌گری و سیاستگذاری مناسب برای تداوم فعالیت فعالان این حوزه است.

احداث مجتمع خدمات رفاهی در هر ۴۵ کیلومتر مسیر از محورهای مواصلاتی

وی تصریح کرد: هم‌اکنون ۱۰۵۵ مجتمع خدمات رفاهی در کشور در حال بهره‌برداری بوده و ۵۵۰ مجتمع دیگر در حال ساخت است که با تکمیل آن‌ها، در هر ۴۵ کیلومتر از محورهای مواصلاتی کشور یک مجتمع خدمات رفاهی فعال خواهد بود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: در حالی که تمام خدمات پایانه های مرزی اعم از خدمات ساخت و ساز، نگهداشت و سرویس‌دهی بر عهده سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای است، مدیریت پایانه‌ها بر عهده این سازمان نیست و ضروری است سطح اختیارات، اقدامات و مدیریت واحد مشخص و قانونمند شود.

وی مسئولیت راهداری و نگهداشت شبکه راه‌های کشور و سیاستگذاری حوزه حمل و نقل جاده‌ای را ماموریت‌های اصلی این سازمان برشمرد.

امانی اظهار کرد: با وجود کمبود اعتبارات و کاستی‌های موجود در این بخش، در حوزه ترانزیت بار، روکش آسفالت و ساخت راه‌های روستایی و دیگر بخش‌ها اقدامات خوبی رقم خورده و در حال انجام است.

این گزارش سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده ای می‌افزاید معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی از مرکز مدیریت راه‌های کشور بازدید کرد و گزارشی از عملکرد سامانه‌های هوشمند حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای توسط معاون راهداری و معاون حمل و نقل سازمان ارائه شد.

برنامه‌ریزی برای تأمین ۲ هزار دستگاه اتوبوس برای توسعه ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای