شناسهٔ خبر: 178813 - سرویس استان‌ها

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان:

افزودن رشته حمل و نقل به هنرستان در خوزستان کمک بزرگی به این صنعت می‌کند

راهداری خوزستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان گفت: استان به عنوان یکی از قطب‌های حمل و نقل کشور است و افزودن رشته حمل و نقل به شاخه تحصیلی در هنرستان ها کمک بزرگی به این صنعت خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از خوزستان، محمد جولانژاد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان در آیین راه‌اندازی رشته تحصیلی حمل و نقل که در هنرستان خوارزمی اهواز برگزار شد، با بیان اینکه خوزستان به واسطه وجود بنادر، پتروشیمی‌ها، صنایع بزرگ نفتی و کشاورزی جزو قطب‌های بزرگ حمل و نقل کشور است اظهار کرد: خوزستان با بهره‌مندی از بندر امام خمینی (ره) به عنوان بزرگ‌ترین بندر فله بر کشور، تامین کننده ۶۵ درصد کالای اساسی کشور و همچنین حمل محصولات کشاورزی به سایر نقاط کشور است که به همین دلیل رتبه دوم حمل و نقل را با حدود ۴۶ میلیون تن کالا در سال را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل مسافر سالانه بیش از ۶ میلیون مسافر به نقاط کشور از مبدا خوزستان تردد می‌کنند و استان رتبه ششم حمل و نقل مسافر را در کشور دارد، تصریح کرد: می‌طلبد که صنعت حمل و نقل به صورت اساسی و علمی در استان دنبال شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان با بیان اینکه استان خوزستان به عنوان پیشگام در رشته تحصیلی حمل و نقل در هنرستان است گفت: امیدواریم نقش حمل و نقل در خوزستان بیشتر و شاهد اشتغال روز افزون در این صنعت باشیم.

جولانژاد با بیان اینکه گردش مالی فراوانی در این حوزه وجود دارد خاطر نشان کرد: در رشته حمل و نقل اشتغال زایی بسیار چشمگیری با را اندازی شرکت‌های حمل و نقل و مسافر وجود دارد.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که این رشته را به عنوان یک رشته دانشگاهی معرفی کنیم اظهار کرد: نقش حمل و نقل در رونق کسب و کار هر کشور می‌تواند اثر بخش و در تحقق اهداف یک کشور تاثیرگذار باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان نیز در این مراسم گفت: با هماهنگی و همکاری آموزش و پرورش خوزستان و اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، این رشته برای نخستین بار در خوزستان راه‌اندازی شده است.

وی با ابراز امیدواری برای افتتاح دیگر رشته‌های تحصیلی بین دستگاهی بر اساس نیاز بازار کار استان، افزود: با توجه به اینکه خوزستان استان صنعتی است می‌تواند از ظرفیت دیگر نهادها و ارگان‌ها بر اساس آمایش سرزمینی استفاده و رشته‌های جدیدی بر اساس نیاز و استعداد دانش‌آموزان راه‌اندازی کند تا دانش‌آموزان بر اساس نیاز استان و استعدادهای خود در هنرستان‌ها تحصیل کنند.

حبیبی گفت: گسترش رشته‌های هنرستانی جزو اهداف وزارت آموزش و پرورش و دولت است که باید تا سال ۱۴۰۷ به ۵۰ درصد برسیم و خوشبختانه در استان خوزستان در حال حاضر به این عدد نزدیک هستیم و خوزستان رتبه اول هدایت دانش آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای را دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه امیدواریم رشته حمل و نقل همچون سایر رشته در سطح استان گسترده شود، تصریح کرد: گسترش رشته‌های هنرستانی باعث شکوفایی استعداد دانش آموزان خواهد شد و کمک خواهد کرد تا میانگین نمره دانش آموزان استان ارتقا یابد.

 حبیبی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم که صنعت ما نیروی ماهر کار آمد خود را پیدا کند ادامه داد: در استان آمایش سرزمینی در رشته‌های هنرستانی مد نظر است.