شناسهٔ خبر: 179555 - سرویس بنادر و دریانوردی

جهش ۴۰۰ درصدی عملکرد بندر سیریک در یک سال اخیر

بندر سیریک مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان از احداث و توسعه بنادر سیریک و بندر بونجی به عنوان دو اقدام موثر سازمان بنادر و دریانوردی در راستای توسعه منطقه مکران خبر داد و گفت: از حدود یک سال قبل، این بندر به شکل واقعی برای انجام مراودات تجاری مهیا شده و با یک جهش ۴۰۰ درصدی در عملکرد همراه بوده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان بنادر و دریانوردی، حمیدرضا محمدحسینی تختی با اشاره به آخرین وضعیت بنادر شرق استان، اظهار کرد: بندر سیریک، از نظر موقعیت جغرافیایی قرار گرفته چسبیده به سواحل مکران، دومین بندر بزرگ استان از نظر پسکرانه بعد از شهید رجایی است.

وی افزود: بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص توسعه سواحل مکران، اقداماتی در راستای محرومیت زدایی و رونق‌بخشی به بنادر کوچک شرق استان هرمزگان از طریق هیئت عامل، با تاکید مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی صورت گرفته که در همین راستا، اولین سرمایه‌گذاری‌ها را سازمان بنادر و دریانوردی در این منطقه انجام داده است.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان با بیان اینکه این بندر در دهانه ورودی تنگه هرمز قرار گرفته و نقطه مقابل بندر فجیره امارات است، ادامه داد: رشد اقتصادی بندر فجیره امارات نشان دهنده این است که بندر سیریک نیز همین پتانسیل‌ها را دارد.

محمدحسینی تختی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۷۰۰۰ میلیارد ریالی سازمان بنادر و دریانوردی در بندر سیریک، ادامه داد: از طرفی دیگر، بندر سیریک در ابتدای دریای عمان است و تمام بنادر حوزه خلیج‌فارس، مراودات اصلی را در این بخش انجام می‌دهند.

این مقام مسئول گفت: بندر سیریک دارای ۱۰۴ متر اسکله شمع و عرشه، دو فروند رمپ چندمنظوره (ویژه کانتینرهای یخچالی، خودرویی و بارگیری شناورهایی که رمپ دارند) و همچنین سه فروند اسکله خدماتی که امکان افزایش تعداد رمپ‌ها را نیز در صورت افزایش درخواست دارد، ظرفیت بسیار قابل توجهی در زمینه صادرات، واردات، ترانزیت و کاپوتاژ کالا دارد.

وی تاکید کرد: از حدود یک سال قبل، این بندر به شکل واقعی برای انجام مراودات تجاری مهیا شده و با یک جهش ۴۰۰ درصدی در عملکرد همراه بوده است.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان با اشاره به ترخیص اولین محموله خودروهای وارداتی با تغییر رویه گمرکی از بندر سیریک، تصریح کرد: مسئولیت‌های گمرکی با همراهی بسیاری خوب ناظر گمرکات استان انجام شده است.

محمدحسینی تختی با قدردانی از استاندار هرمزگان به دلیل حمایت از اقدامات لازم جهت رونق‌بخشی به بندر سیریک، اظهار کرد: ظرفیت بسیار خوبی در زمینه پذیرش کالاهایی مانند شن و ماسه، مواد معدنی، کانتینر یخچالی، خودرو، دام زنده، کالای عمومی، کالای ملوانی و غیره در بندر سیریک وجود دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به احداث بندر بونجی در محدوده شهرستان جاسک، اظهار کرد: با استقرار سازمان بنادر در منطقه، بندری در فاصله ۶۰ کیلومتری از بندر سیریک در منطقه کوه مبارک در قالب توسعه بنادر بزرگ کشور جانمایی و در فرایند مطالعه است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: احداث بندر بونجی، دومین اقدام اساسی سازمان بنادر و دریانوردی در راستای رونق‌بخشی به سواحل مکران است.