به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از راهآهن، آیین تقدیر از نفرات اول آزمونهای ادواری حوزه سیر و حرکت و ناوگان، سه شنبه اول آبان ماه با حضور مدیرعامل راهآهن، معاونین، تعدادی از مدیران کل ستادی و خانواده های نفرات برتر این آزمون در ساختمان شهدای راهآهن برگزار شد.
جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راهآهن در این مراسم گفت: راهآهن از سازمانهایی است که موضوع بازآموزی و آموزش ضمن خدمت جز الزامات آن است و حتی ارزیابی های مستمر از همکاران نیز انجام شود.
وی با اشاره به اهمیت نقش خانواده در بازدهی کاری افراد و سازمان افزود: از آنجا که خدمات راهآهن شبانه روزی است، بسیاری از مشاغل راهآهن از جمله سیر و حرکت، نیازمند حضور کارکنان به صورت نوبت کاری است و به همین خاطر نقش همسران این همکاران در سامان دهی به امور خانواده، پر رنگ تر است.
ذاکری خاطرنشان کرد: آرامش همکاران منوط به وجود آرامش در خانواده های آنان است که تاثیر مستقیم در ارتقای ایمنی و افزایش بهره وری سازمان دارد.
وی بر اهمیت ایمنی در حمل و نقل ریلی تاکید کرد و گفت: هر اندازه در خصوص ایمنی تلاش کنیم باز هم کم است و به هر میزان که از سوانح ریلی درس بگیریم باز هم جای درس آموزی وجود دارد زیرا در بسیاری از موارد، یک خطای ساده و کوچک، منجر به حوادث بزرگ می شود.
مدیرعامل راهآهن افزود: برگزاری آزمون های ادواری نیز برای محک زدن خودمان است تا ببینیم در چه سطحی از دانش و اطلاعات قرار داریم.
وی تاکید کرد: برای اینکه ارزیابی های مستمر آموزشی به نتایج مطلوبتری برسد لازم است که نظام نامه آموزشی تدوین شود و مشوق هایی برای نفرات برتر آزمون ها و همچنین دوره های بازآموزی برای افرادی که نمره پایین تری کسب می کنند در نظر گرفته شود.
ذاکری ابراز امیدواری کرد برگزاری دوره های آموزشی مستمر، به ارتقای ایمنی حمل و نقل ریلی و ارتقا بهره وری منجر شود.
در ادامه این مراسم از ۱۶ نفر از همکاران عملیاتی راهآهن که نمرات برتر آزمون ادواری سال گذشته را کسب کرده بودند، توسط مدیرعامل با اهدا لوح، قدردانی و به همسران و فرزندان آنان نیز هدایایی اعطا شد.
همسران و خانواده های نفرات برتر نیز از مدیر عامل راهآهن به خاطر برگزاری این مراسم قدردانی کردند.
گفتنی است آزمون ادواری هر ساله در شرکت راهآهن و از مشاغل فنی، سیر و حرکت و ناوگان، برگزار می شود و نمرات آن، در ارتقا یا تنزل رتبه این مشاغل تاثیر گذار است.
در آزمون ادواری سال ۱۴۰۲ نیز که ۱۰۱۴۰ نفر از همکاران حوزه سیر و حرکت و ناوگان شرکت کردند، ۱۶ نفر از همکاران نمره الف را کسب کردند.