شناسهٔ خبر: 180568 - سرویس استان‌ها

ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز محورهای مواصلاتی اردبیل در اولویت قرار دارد

ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز محورهای مواصلاتی اردبیل در اولویت قرار دارد رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: هم‌زمان با احداث پروژه‌های بزرگراهی، اصلاح و ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز محورهای مواصلاتی استان اردبیل در اولویت قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان اردبیل، محمد جعفرزاده رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های راه و شهرسازی استان اردبیل در تشریح اقدامات و برنامه‌های اداره نظارت بر ساخت راه‌ها اظهار کرد: با بهره‌گیری از دانش روز، تجهیزات و روش‌های نوین راه‌سازی به دنبال ایمنی و همچنین تسهیل تردد در جاده‌های مواصلاتی استان هستیم.

وی گفت: یکی از مولفه‌های مهم و تأثیرگذار در توسعه و پیشرفت هر منطقه، ساخت و ایجاد راه‌های شریانی مناسب است که مجموعه راه و شهرسازی احداث، اصلاح و تکمیل پروژه‌های بزرگراهی در استان را با جدیت دنبال می‌کند.

رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های راه و شهرسازی استان اردبیل در ادامه تشریح برنامه‌ها و عملکرد اداره نظارت بر ساخت راه خاطرنشان کرد: ما در کنار احداث پروژه‌های جدید راه‌سازی و بزرگراهی در سطح استان، اصلاح و ترمیم نقاط حادثه‌خیز و ناایمن را در دستور کار داریم.

جعفرزاده افزود: احداث باند دوم بزرگراه اردبیل - سرچم در قطعات مختلف و اردبیل - مشکین‌شهر - اهر و همچنین احداث تونل دوم گردنه حیران از مهم‌ترین پروژه‌های مهم در دست اقدام اداره نظارت معاونت مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان است.

وی گفت: ساخت راه اصلی کلور - درام در جنوب و همچنین احداث محور مهم پارس‌آباد به سه‌راهی مشکین و رضی - بیله‌سوار در شمال استان که جزو مطالبات اصلی و بحق مردم و مسئولان است از دیگر اقدامات ما در حوزه راه‌سازی است.

جعفرزاده تأکید کرد: باتوجه‌به وجود نیروی انسانی متخصص، تجهیزات و دستگاه‌های راه‌سازی و سایر توانمندی‌ها در داخل استان، در صورت تخصیص منابع و اعتبارات لازم قادر هستیم سالانه شاهد تکمیل ۵۰ کیلومتر از پروژه‌های در دست احداث بزرگراهی استان باشیم.

رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل در پایان ضمن تشکر از پیگیری‌های جدی مدیرکل راه و شهرسازی استان و اهتمام و صبوری پیمانکاران حوزه راه‌سازی و پروژه‌های بزرگراهی اظهار کرد: عدم تخصیص به‌موقع اعتبارات و منابع مالی در ادوار گذشته باعث کندی کار و همچنین به‌وجودآمدن مطالبات سنگین پیمانکاران شده، ولی با این‌وجود اکثر پروژه‌های مربوط به حوزه راه‌سازی در همه نقاط استان در حال اجراست.