شناسهٔ خبر: 181452 - سرویس استان‌ها

بااعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال؛

طرح جامع بهسازی بزرگراه قم - سلفچگان - دلیجان اجرایی شد

خبر معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم اعلام کرد: پروژه بهسازی بزرگراه قم - سلفچگان - دلیجان در دو باند رفت‌وبرگشت به طول تقریبی ۱۱۰ کیلومتر با اولویت اصلاح خرابی‌های سبک، متوسط و سنگین، اجرایی شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی از استان قم، سید حسن خلیلی نیا، معاون راهداری این اداره کل از اجرایی‌شدن طرح بهسازی بزرگراه قم - سلفچگان - دلیجان در استان قم، خبر داد.

وی ضمن اعلام خبر فوق یادآور شد: بزرگراه قم - سلفچگان - دلیجان از محورهای اصلی و ترانزیتی کشور بوده و نقشی مهم در اتصال خطوط حمل‌ونقل جاده‌ای به پایتخت و دیگر مراکز صنعتی کشور دارد.

خلیلی نیا با این توضیح که طرح بهسازی بزرگراه قم - سلفچگان - دلیجان، در قالب پروژه جامع بهسازی کریدور جاده‌ای تهران - بندرعباس، کلید خورده، گفت: پیرو هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده، مقرر شدد تا استان‌های واقع در مسیر این کریدور حیاتی، پس از احصای نقاط آسیب‌دیده و خرابی‌های موجود در محدوده راه‌های استان متبوع (در طول کریدور) نسبت به بهسازی آن اقدام کنند.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم طول مسیر محور قم - سلفچگان - دلیجان را در دو باند رفت‌وبرگشت بیش از ۱۸۰ کیلومتر دانست و افزود: باتوجه‌به احصای خرابی‌ها و نقاط آسیب‌دیده این محور، مقرر شد ۱۱۰ کیلومتر از مقاطع خرابی‌های سبک، متوسط و نیمه‌سنگین این بزرگراه ترانزیتی بهسازی شوند.

خلیلی نیا در خصوص مشخصات فنی طرح اظهار کرد: در قالب این پروژه، پس از احصای خرابی‌ها، متناسب با هر قطعه، نسبت به اجرای عملیات درزگیری با قیر پلیمری، لکه‌گیری هندسی، روکش آسفالت، لایه‌های حفاظتی (میکرو سرفیسینگ و اسلاری سیل) و ماسه آسفالت اقدام می‌شود.

وی میزان اعتبار طرح بهسازی بزرگراه قم - سلفچگان - دلیجان را بالغ بر دو هزار میلیارد ریال دانست و تأکید کرد: تمامی اعتبار اجرایی این پروژه توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تأمین شده است.

خلیلی نیا در خصوص بازه زمانی اجرا و تکمیل طرح عنوان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های به‌عمل‌آمده و در صورت مساعد بودن شرایط جوی، این طرح تا پایان اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۵(۱۸ماهه) اجرا و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی در خاتمه ضمن تأکید بر رعایت جامع مقررات، به‌ویژه رانندگانی که از محل اجرای طرح‌های عمران جاده‌ای تردد می‌کنند، یادآور شد: تعامل و هماهنگی با مجریان پروژه‌ها، ضمن تسریع در اجرای طرح‌ها از وقوع حوادث محتمل در محل اجرای آنها جلوگیری می‌کند.