شناسهٔ خبر: 182025 - سرویس استان‌ها

مدیر کل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان خبر داد؛

آذربایجان غربی؛ پایلوت آغاز پنجمین دوره پایش روسازی راه‌های کشور

10.png مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی از آغاز پنجمین دوره از طرح ملی پایش وضعیت روسازی راه‌های کشور به صورت پایلوت در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (آذربایجان غربی)، ارسلان شکری مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی گفت: دوره پنجم برداشت و ارزیابی شاخص‌های عملکردی رویه‌های راه‌های شریانی کشور با استفاده از دستگاه پروفیل‌سنج سطح راه هفت لیزری (RSP) در استان آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح توسط کارشناسان آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با همکاری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای انجام می‌شود، تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح، شناخت وضعیت روسازی راه‌ها، ارتقای کیفیت رویه راه‌ها و کاهش هزینه‌های نگهداری آنها است.

شکری یادآور شد: شاخص‌های عملکردی سطح روسازی به‌صورت مکانیزه توسط دستگاه RSP ثبت خواهد شد و همزمان با پایش اطلاعات برداشت شده توسط کارشناسان شرکت فنی و مکانیک خاک و تجزیه و تحلیل تمامی داده‌ها، گزارش‌ها و تصاویر در سامانه مدیریت روسازی تحت وب بارگذاری و در اختیار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قرار خواهد گرفت.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه با اجرای این طرح، سازمان راهداری قادر به برنامه‌ریزی هوشمند و بهینه‌سازی مدیریت و نگهداری شبکه راه‌های کشور خواهد شد، خاطرنشان کرد: در این راستا از مجموع ۱۹۴۴ کیلومتر محور شریانی آذربایجان غربی که شامل ۴۰ کیلومتر آزادراه، ۵۳۹ کیلومتر بزرگراه، ۴۲۲ کیلومتر راه اصلی و ۹۴۲ کیلومتر راه فرعی است، تاکنون اطلاعات ۵۰۴ کیلومتر از این راه‌ها برداشت شده و پیش‌بینی می‌شود تا اواسط هفته آینده این پروژه در استان به اتمام برسد.

وی در خصوص شاخص روسازی PCL سطح راه‌های آذربایجان غربی نیز افزود: این شاخص در سطح راه‌های استان در شرایط کنونی با توجه به برداشت‌های ارزیابی اخیر عدد ۷۱ است که قابل قبول تلقی می‌شود، اما برنامه‌ریزی‌های آتی در جهت حفظ و ارتقای شاخص با توجه به سامانه PMS است.

شکری با تاکید بر اینکه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همواره به سوی تحقق اهداف توسعه پایدار و بهبود کیفیت زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای استان گام برداشته است، اظهار کرد: این اقدام نه تنها به افزایش رضایت‌مندی کاربران و ایمنی جاده‌ها کمک می‌کند بلکه به توسعه اقتصادی و اجتماعی استان و به تبع آن کشور نیز یاری می‌رساند.