شناسهٔ خبر: 182834 - سرویس استان‌ها

احداث ۱۶۵ کیلومتر راه روستایی در خراسان رضوی از ابتدای سال

بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از راهداری خراسان رضوی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خراسان رضوی اظهار کرد: ۱۶۵ کیلومتر راه روستایی با تجمیع منابع از ابتدای امسال احداث شده است و امیدواریم امسال با کمک‌های استانی و ملی بتوانیم از ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی که یکی از حوزه های مهم و پرتقاضاست، عبور کنیم.  

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از خراسان رضوی، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی در تداوم بازدیدهای سرزده از اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بازدید کرد و پس از بازدید مرکز مدیریت راه‌های استان و سامانه‌های پایش ترافیک جاده‌ای و ماشین آلات راهداری و سامانه ۱۴۱ و شرکت در نماز جماعت، به گفتگو با برخی مراجعین و کارشناسان پرداخت.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ضمن ارائه گزارشی اعلام کرد: علی‌رغم هزینه کرد دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه طرح‌های عمرانی، جاری، استانی و ملی در سال مالی گذشته و هزینه کرد بخش عمده آن در حوزه بهسازی روکش راه‌های استان و احداث راه‌های روستایی، نیازهای سالانه بهسازی و ایمن سازی راه‌ها حداقل ۳ برابر این مبلغ است.

جعفر شهامت اظهار کرد: ۱۶۵ کیلومتر راه روستایی با تجمیع منابع از ابتدای امسال احداث شده است و امیدواریم امسال با کمک‌های استانی و ملی بتوانیم از ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی را که یکی از حوزه‌های مهم و پرتقاضاست، عبور کنیم.

وی با اشاره به دو عامل مهم رشد ترافیک راه‌های استان و عدم تناسب راه‌های کم عرض و فرعی با نیازهای استان افزود: ما در استان شاهد تاسیس کارخانجات مختلف در اقصی نقاط استان هستیم که متاسفانه دارای راه‌های روستایی و کم عرض بوده و علاوه بر شدت گرفتن خرابی راه‌ها، فشار بسیاری را به هم استانی‌های عزیز و ایمنی تردد وارد می‌کند. در موضوع رشد ترافیک راه‌ها نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل با میانگین رشد ۱۱ درصدی ترافیک شبکه راه‌های استان مواجه بودیم که در صورت تداوم ظرف ۵ سال حجم ترافیک را دو برابر می‌کند و به هیچ وجه متناسب با آهنگ احداث بزرگراه و آزادراه در سطح استان نیست و اهمیت تسریع احداث آزادراه حرم تا حرم و چناران - مشهد را نشان می‌دهد.

شهامت در پایان با اشاره به محوریت بخش خصوصی در حمل و نقل جاده‌ای و فعالیت ۳۰۰ شرکت حمل و نقل بین‌المللی و ۴۵۰ شرکت حمل و نقل داخلی کالا و مسافر در استان و سهم بیش از ۱۲۰ هزار نفری اشتغال مستقیم این بخش، تصریح کرد: ۳۵ هزار دستگاه انواع کامیون و کامیونت و نزدیک به ۷ هزار دستگاه انواع اتوبوس، مینی بوس، ون و سواری کرایه در استان فعال هستند و در بخش کامیونی با استفاده از ظرفیت ایجاد شده قانونی بخشی از ناوگان به روز شده است اما در بخش اتوبوس ضمن کمبود ۲۵۰ دستگاه اتوبوس با فرسودگی ناوگان مواجه هستیم.

 استاندار خراسان رضوی در این بازدید، ضمن دیدار با کارکنان این اداره کل و مراجعین؛ بر ضرورت تقویت کمی و کیفی اقدامات صورت گرفته از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان به‌ویژه در روکش راه‌ها و بهبود کیفی مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین راهی تاکید کرد.