به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (سیستان و بلوچستان)، سحر تاجبخش مسلمان، به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی طی سفری سه روزه به این استان، مسافتی ۲۰۰۰ کیلومتری را برای بازدید از ایستگاههای هواشناسی و بررسی ظرفیتهای منطقه طی کرد.
وی افزود: این بازدید نشاندهنده تعهد سازمان هواشناسی کشور به توسعه زیرساختها و نقش حیاتی این سازمان در توسعه هواشناسی دریا محور در استان است.
این سفر با ورود رئیس سازمان هواشناسی کشور به فرودگاه کنارک آغاز شد و با دیدار با نماینده مجلس شورای اسلامی شهرستان های چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد، محمد انور بجارزهی، با محوریت توسعه سواحل مکران و تقویت زیرساختهای هواشناسی ادامه یافت.
محسن حیدری هدف از این بازدید را بررسی نقش هواشناسی در توسعه دریا محور، پیشبرد پروژههای مرتبط با سواحل مکران و اهمیت این منطقه در کریدور شمال-جنوب کشور عنوان کرد و گفت: در نخستین روز، رئیس سازمان هواشناسی کشور و معاون وزیر راه و شهرسازی، از ایستگاههای دریایی و کشاورزی زرآباد بازدید کرد و حتی تا سه کیلومتری مرز هرمزگان با استان سیستان و بلوچستان پیش رفت تا از مزارع میوههای گرمسیری دیدن کنند و به گفتگو با کشاورزان منطقه بپردازد.
وی ادامه داد: این بازدید شامل مناطقی شد که از بدو تأسیس سازمان کشور، هیچ یک از رؤسای سازمان به آن مناطق سفر نکرده بودند.
حیدری اشاره کرد: برای اولین بار، ایستگاههای دورافتاده نظیر نیکشهر، مهرستان و میرجاوه مورد بازدید رئیس سازمان هواشناسی کشور قرار گرفت بطوری که این بازدیدها، ضمن ایجاد انگیزه در کارکنان این ایستگاهها، اهمیت حضور مدیران ارشد در مناطق دورافتاده را برجسته کرد و در ادامه سفر از ایستگاههای هواشناسی سراوان و خاش نیز بازدید به عمل آمد.
مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: ادامه داد: خانم دکتر سحر تاجبخش مسلمان پس از ورود به مرکز استان و دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان، بر گسترش شبکه دیدبانی، توسعه هواشناسی دریایی و لزوم نصب رادار هواشناسی در سواحل استان تأکید کرد.
وی بیان کرد: بازدید از ایستگاه سینوپتیک تکمیلی میرجاوه که در حاشیه دیوار مرزی پاکستان قرار دارد، یکی از برنامههای روز پایانی رئیس سازمان هواشناسی کشور در این سفر ۲۰۰۰ کیلومتری بود.
حیدری افزود: بازدید رئیس سازمان هواشناسی کشور و معاون وزیر راه و شهرسازی از ایستگاههای مختلف، از سواحل مکران تا مرز پاکستان و حتی ایستگاههایی مانند چابهار، سراوان، خاش و مهرستان، نشاندهنده عزم جدی سازمان برای گسترش شبکه دیدبانی و احداث ایستگاههای جدید است.
وی تصریح کرد: در سفر سال گذشته رئیس سازمان هواشناسی کشور به استان، بازدیدهایی نیز از ایستگاههای شمال استان انجام شد.
حیدری خاطر نشان کرد: این سفر فراتر از یک سفر کاری، پیامی از اهمیت خدمترسانی و ایثار مدیران سازمان هواشناسی کشور برای ایجاد انگیزه در کارکنان مناطق دورافتاده و کمک به توسعه شبکه دیدبانی و احداث ایستگاههای جدید در استان پهناور سیستان و بلوچستان بود.