به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از مازندران، حسن جهانیان گفت: با گرامیداشت یاد و خاطره ۵ همکار راهداری که حین مأموریت در چند سال اخیر جان به جان آفرین تسلیم کردند، گفت: با بهکارگیری فناوری نوین و دانش بنیان هزینهها به مراتب کاهش مییابد که در چند سال گذشته شرکتهای دانش بنیان استان همکاری خوبی با این اداره کل دارند.
وی اظهار کرد: آن چیزی که اداره کل راهداری استان مازندران را نسبت به سایر استانها متمایز کرده است ورود این مجموعه بزرگ در امر هوشمند سازی جادهها و استفاده از رویداد فناورانه و دانش بنیان در جهت تعالی و ارتقای کمی و کیفی پروژهها است.
جهانیان تاکید کرد: امسال استفاده از تمامی ظرفیتهای مازندران برای هوشمندسازی را در دستور کار قرار دادیم راه اندازی و طراحی بیش از ۸ سامانه اعم از سامانه مدیریت پروژه، مدیریت روستایی و آمار و اطلاعات، تابلو و علائم، حقوقی و قضایی، عقد قرارداد همکاری با شرکتهای ارتباطی برای اولین بار با هدف هوشمند سازی جادهها از جمله این موارد است.
وی افزود: صنعت نوپای حمل و نقل در جمهوری اسلامی ایران دوران پر فراز نشیبی را پشت سر گذاشته که یکی از ویژگیهای آن تلاش برای به دست آوردن جایگاه و فردای بهتر است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان به اهمیت مدیریت هوشمند در جادههای استان با هدف کاهش ترافیک برون شهری اشاره کرد و بیان کرد: اکنون به دلیل حجم بالای تردد جادهای مسافران و گردشگران و مهمتر این که جابهجایی کالا به مراتب در 3 سال اخیر رشد قابل توجهی دارد، مدیریت و راهبری هوشمند راهداری و حمل و نقل جادهای ضروری و مهم است.
جهانیان در مورد اقدامات این اداره کل در سال جاری اظهار کرد: بنا داریم تا ثبت اطلاعات ساختوسازهای غیرمجاز در حریم راهها نیز به صورت هوشمند انجام شود.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای مازندران، خاطرنشان کرد: بازگشایی جاده و کمک به مسافران در راه مانده و نیز نجات جان مسافر به همکاران ما انگیزه میدهد تا به ارائه خدمت بپردازند.
وی ادامه داد: استان مازندران یک استان خاص و دشوار در کشور در مدیریت راه و حملونقل با توجه به ترافیک، گردنههای کوهستانی و شرایط سخت است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان عنوان کرد: در ارزیابی کشور نیز حائز رتبه دوم در راهداری شدیم و چشم انداز ما رتبه نخست کشوری است.
وی گفت: ما در صدد آموزش نیروها، آسیبشناسی و جانشین محوری هستیم.
جهانیان اضافه کرد: بنا داریم تا با ارسال پیامک هشدار به رانندگان خاطی از بروز حادثه جلوگیری کنیم و این ابتکار برای نخستین بار در کشور انجام خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای مازندران، خاطرنشان کرد: در نظر داریم تا به صورت هوشمند قبل از بروز یخ زدگی به رانندگان هشدار دهیم تا سرعت مطمئن را رعایت کنند.
وی گفت: با راهاندازی سامانه ثبت اطلاعات تصادفات، این اطلاعات به راهداریها مخابره و از تجربیات کارشناسان تخصصی استفاده شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان با بیان اینکه بنا داریم برای اعلام بار و نوبتدهی مکانیزه از ابتدای امسال آغاز شود، گفت: در کارخانه سیمان نکا و بندر امیرآباد به صورت پایلوت انجام و در ۵ شهرستان دیگر نیز اجرایی خواهد شد.