شناسهٔ خبر: 184544 - سرویس استان‌ها

مدیر کل راهداری وحمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی مطرح کرد؛

تعامل و ارتباط موثر بین پلیس راه و مجموعه راهداری لازمه استمرار کاهش تصادفات منجر به فوت در جاده‌های آذربایجان غربی

شورای اداری 1.png مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی در جلسه شورای اداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مطرح کرد: تعامل و ارتباط موثر بین پلیس راه و مجموعه راهداری را لازمه استمرار کاهش تصادفات منجر به فوت در جاده های استان دانست.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی (آذربایجان غربی )، ارسلان شکری مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی در جلسه شورای اداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، با اشاره به کسب رتبه نخست کشوری  استان در کاهش تصادفات جاده ای طی نیمه نخست سال جاری گفت: تعامل و ارتباط موثر بین پلیس راه و مجموعه راهداری استان منتج به این شده که امروز شاهد کاهش تصادفات منجر به فوت در جاده های استان به ویژه محور های پر تصادف باشیم.

وی با اشاره به اینکه برای کاهش وقوع تصادفات جاده ای نیاز است تعاملات بین دستگاه های ذیربط چند برابر شود، تصریح کرد: این نکته مهم است که کاهش تصادفات جاده ای یک بحث تک بعدی نبوده و علاوه بر زیر ساخت های جاده ای، بحث عوامل انسانی، کیفیت خودرو ها، برخورد با متخلفان و اجرای قوانین و مقررات رانندگی و حضور موثر پلیس راه ها نیز در کاهش تصادفات و تلفات جاده ای نقش مهمی دارند.

شکری در خصوص نگهداری راه ها نیز اظهار کرد: تنها اقدام مجموعه راهداری برای نگهداری جاده ها کافی نیست بلکه باید در این امر پلیس راه ها با اقداماتی همچون برخورد با تناژ های بالا باهدف  جلوگیری از آسیب رساندن به جاده ها با گشت های راهداری همکاری داشته باشند.

این مقام مسئول، آذربایجان غربی را کارگاه بزرگ راهداری و راهسازی دانست و یادآور شد: با تلاش عوامل راهداری اقدامات موثری در راستای رفع نقاط حادثه خیز، خط کشی محورها، برنامه های نرم افزاری ایمنی و نصب حفاظ ها در حال انجام است تا ضمن افزایش کیفیت خدمات رسانی به کاربران جاده ای شاهد تقلیل تصادفات و ارتقای ایمنی شبکه راههای استان باشیم.

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی راهداران و فعالان جاده ای را رکن اصلی تامین امنیت سفرهای جاده ای دانست و افزود: آذربایجان غربی  یک استان بزرگ و مهم است که رسیدن به هدف های بزرگ  آن در حوزه راه ها از جمله برقراری ارتباط آسان، ایمنی جاده ها و تقلیل تصادفات جاده ای  نیاز به یک برنامه ریزی دقیق و مدون دارد.

شکری ادامه داد: حل مشکلات، تجهیز و آماده سازی پاسگاه ها، راهدارخانه ها، مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی و نمازخانه ها با هدف ارائه خدمات مناسب به کاربران جاده ای لازم و ضروری است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص تقویت مباحث مربوط به لجستیک و ترانزیت در پایانه های مرزی اذعان داشت: برای تقویت این پتانسیل آذربایجان غربی در کنار توسعه و کیفی سازی خدمات در پایانه های مرزی و نهادینه کردن مدیریت واحد در این مبادی ورودی و خروجی باید راههای منتهی به پایانه های مرزی نیز توسعه و بهبود یابد.

شکری توجه به حقوق دولت و فعالان مختلف بخش حمل و نقل استان با نظارت دقیق بر مواردی از جمله جلوگیری از فرار بار و یکسان سازی نرخ کرایه را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: باتوجه به فرارسیدن فصل زمستان و آغاز راهداری زمستانی در نزولات آسمانی اولویت در بازگشایی محورها، جلوگیری از هرگونه خلل در ترددها بوده وتنها با مشورت پلیس راه اعلام مسدودی در شرایط حاد مجاز است.