به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای، رضا اکبری در نشست با صنوف و انجمنهای صنفی حمل و نقل عمومی استان گلستان بیان کرد: استقبال از اعطاء تسهیلات با سود کمتر در نوسازی ناوگان سواری و مینیبوس نیز قابل توجه است.
وی افزود: در قانون اصلاح و توسعه حمل و نقل راه حل بسیاری از مشکلات رانندگان از جمله بیمه تامین اجتماعی، تکمیلی و بازنشستگی در قالب صندوق رفاه تعریف شده و در صورت تصویب مجلس شورای اسلامی، حل و فصل میشود.
معاون وزیر و رئیس سازمان افزود: حضور شرکتهای بزرگ مقیاس در بخش حمل و نقل لازمه اقتصاد زنده و پویاست و زنجیرهای شدن این بخش نیاز و ضرورت شرکتهای حمل و نقل در این فرآیند است.
وی با اشاره به پیگیری موضوع فرار بار و شفافسازی بارنامه به عنوان یکی از مسائل سازمانی، از لجستیک، حمل و نقل چند وجهی و بندر خشک به عنوان آینده حمل و نقل دنیا یاد و خاطرنشان کرد: حرکت به این سمت با استفاده از تکنولوژی و بازارگاهها ضروری است.
اکبری افزود: تعریض جادهها، سرمایهگذاری در زیربخشهایی به شمار میرود که شرکتهای حمل و نقل میتوانند در جهت شکوفایی بار و رونق فعالیتهای حمل و نقلی خود انجام دهند.
وی با اشاره به اقدام یک تیم کارشناسی و دانشگاهی به منظور محاسبه نرخ واقعی و کارشناسی مسافر به ازای هر کیلومتر، ادامه داد: تصویب این نرخ در دولت رفع بسیاری از دغدغههای این بخش را به دنبال دارد.
بر اساس این گزارش، معاون وزیر و رئیس سازمان در دیدار با استاندار گلستان، ماشینآلات راهداری را از ابزارهای مهم استانها در حوزه راهها برشمرد و از ایجاد ظرفیتهای قانونی در راستای نوسازی ناوگان راهداری خبر داد.
رضا اکبری گفت: در صورت حمایت استانداری گلستان از طریق مولدسازی و منابع داخلی، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای نیز به منظور افزایش توان عملیاتی و لُُجستیکی این استان بهویژه در شرایط بحرانی، در تأمین منابع مورد نیاز برای خرید ناوگان همکاری میکند.
این گزارش میافزاید، استاندار گلستان در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، اقدامات صورت گرفته در این استان در حوزه راهها بهویژه شانههای خاکی را مطلوب ارزیابی کرد.
علیاصغر طهماسبی همچنین بهبود وضعیت راههای محورهای شمالی این استان با هدف توسعه گردشگری، درآمدزایی و ایجاد اشتغال را نیازمند توجه بیش از پیش مسئولان دانست.