به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، سلطانعلی محمدی منفرد، رئیس اداره راه و شهرسازی بندر امام (ره) با اشاره به وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهر بندر امام (ره) اظهار کرد: در بندر امام (ره) ۳ هزار عضو موثر در سامانه داریم که یک هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد مربوط به طرح نهضت ملی مسکن هستند.
وی افزود: با توجه به اینکه بندر امام (ره) جزو شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر است تامین زمین در سایت ۱۳۳ هکتاری مسکن مهر این شهر انجام شده است که مراحل تحویل زمین به بنیاد مسکن به زودی انجام و عملیات اجرایی این واحدها شروع خواهد شد.
محمدی منفرد گفت: برای طرح جوانی جمعیت نیز سایت ۸۰ هکتاری پیش بینی شده است که فعلا ۴۰ هکتار در قالب ۷۲۰ قطعه در این زمین در نظر گرفته شده است.
رئیس اداره راه و شهرسازی بندر امام (ره) افزود: فعلا یک هزار نفر متقاضی استفاده از این طرح هستند که تخصیص زمین برای ۷۲۰ نفر در این سایت انجام خواهد شد و بعد از آمادهسازی سایت، قرارداد واگذاری زمین به متقاضیان این طرح انجام خواهد شد.