شناسهٔ خبر: 18700 - سرویس هوایی

نویدی در مراسم افتتاح مناطق ویژه اقتصادی و آزاد تجاری شهر فرودگاهی امام خمینی خبر داد:

معافیت مالیاتی ۲۰ ساله برای فعالان اقتصادی در منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی/ بهره‌مندی فعالان اقتصادی از تمام مشوق‌های صادراتی و وارداتی/ ۹ اولویت توسعه‌ای شهر فرودگاهی برای حضور سرمایه‌گذاران

نویدی عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: براساس قانون مناطق آزاد و هماهنگی صورت گرفته با سازمان امور مالیاتی کشور تمام فعالان اقتصادی در منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امام خمینی از ۲۰ سال معافیت مالیاتی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمود نویدی امروز سه‌شنبه ۴ اسفند در مراسم افتتاح مناطق ویژه اقتصادی و ازاد تجاری شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی با هدایت و راهبری جناب آقای دکتر آخوندی وزیر راه و شهرسازی و حمایت‌های جناب آقای مه‌آبادی مدیر عامل شرکت فرودگاهی کشور، خوشوقت است آغاز به کار منطقه آزاد تجاری و ویژه اقتصادی شهر فرودگاهی امام خمینی را به استحضار آحاد ملت ایران به ویژه متقاضیان عرصه کسب و کار در سطح ملی و بین‌المللی برساند.

وی افزود: شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی براساس تکالیف مندرج در ماده ۱۶۶ قانون برنامه پنجم توسعه توسط وزارت راه و شهرسازی تاسیس و اساسنامه شرکت در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۹۳ به تصویب هیات وزیران و تایید شورای نگهبان رسید.

عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: وزارت راه و شهرسازی براساس ماموریت‌های ابلاغی به شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی در صدد است با بهره‌مندی از ظرفیت‌های بی‌بدیل فرودگاه بین‌المللی امام خمینی و بهره‌مندی از سرمایه‌های انسانی و زیرساختی منطقه آزاد تجاری و ویژه شهر فرودگاهی به مرکز کسب و کار و قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی درون‌زا و برون‌گرا تبدیل شود.

نویدی افزود: شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی در نظر دارد از طریق تقویت موقعیت کشور در شبکه حمل ونقل هوایی بین‌المللی و افزایش درآمد ناشی از ترانزیت و حمل ونقل کالا، جابه‌جایی مسافر و اشتغال مولد و تبدیل شدن به قطب اول حمل ونقل بار در منطقه و قطب حمل ونقل مسافری منطقه، با تاکید بر استقلال سازمانی، مالی و مدیریتی شهر فرودگاهی امام خمینی، توسعه پایدار کسب و کار فعالان اقتصادی را تضمین کند.

وی گفت: محدوده منطقه آزاد تجاری و ویژه اقتصادی شهر فرودگاهی امام خمینی براساس قانون برنامه پنجم به ترتیب از انتهای ضلع جنوبی بخش هوایی به وسعت ۱۵۰۰ هکتار و ضلع غربی بخش هوایی به وسعت ۲۵۰۰ هکتار از اراضی شهر فرودگاهی تعیین و برای بهره‌برداری متقاضیان سرمایه‌گذاری در تاریخ ۵ بهمن امسال اعلام شد.

نویدی ادامه داد: براساس قانون مناطق آزاد و هماهنگی صورت گرفته با سازمان امور مالیاتی کشور تمام فعالان اقتصادی در منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امام خمینی از ۲۰ سال معافیت مالیاتی بهره‌مند می‌شوند.

وی ادامه داد: براساس قانون مناطق آزاد و هماهنگی های صورت گرفته با گمرک ایران مقرر شد در فاز نخست ۴۰ هزار متر مربع انبار مسقف، هوشمند و محصور شده مجاور ساختمان مرکزی گمرک به انضمام ۴۰ هکتار از اراضی محصور شده در منطقه آزاد تجاری جهت ارائه خدمات ترانزیت هوایی، خدمات انبارداری کالاهای وارداتی و صادراتی، ایجاد ارزش افزوده و پردازش صادرات به متقاضیان فعالیت‌های اقتصادی در منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امام خمینی مورد بهره‌برداری قرار گیرد و فعالان اقتصادی در محدوده منطقه ازاد تجاری و ویژه اقتصادی شهر فرودگاهی امام خمینی از تمام مشوق‌های مقررات واردات و صادرات، ارزش افزوده و امور گمرکی برخوردار شوند.

نویدی افزود: طبق قانون مناطق آزاد و هماهنگی صورت گرفته با اداره کل ثبت شرکت‌ها، اسامی تمام متقاضیان فعالیت اقتصادی هم اینک در منطقه آزاد شهر فرودگاهی از طریق سامانه جامع الکترونیک ثبت شرکت‌ها با پسوند «شهر فرودگاهی» ثبت می‌شود. ضمن اینکه با اتصال مستقیم به سامانه شرکت روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران، انتشار آگهی ثبت شرکت‌های متقاضیان فعال در منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) تسهیل شده است.

نویدی اظهار کرد: علاوه بر این با همکاری سازمان حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی و سایر سازمان‌های ذیربط به منظور تسهیل و تسریع فرآیند سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امام خمینی مرکز خدمات سرمایه گذاری به صورت پنجره واحد در فاز نخست منطقه آزاد اجرایی شد.

عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی با بیان اینکه براساس قانون مناطق آزاد و هماهنگی صورت گرفته با وزارت خارجه، ورود اتباع بیگانه به منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امام خمینی لغو روادید می‌شود افزود: با همکاری و تعامل اتاق بازرگانی ایران و تهران صدور کارت بازرگانی فعالان اقتصادی منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امام خمینی براساس قوانین مناطق آزاد تسهیل می‌شود.

وی گفت: با همکاری و تعامل با سازمان حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی و بانک مرکزی و به منظور ارتقای همکاری‌های مشترک فعالان بازار سرمایه در عرصه ملی و بین‌المللی، احداث مرکز بانک، بیمه و بازار سرمایه در منطقه ازاد تجاری شهر فرودگاهی امام خمینی در زمینی به وسعت ۱۳ هزار هکتار اجرا می شود.

نویدی گفت: براساس تفاهم‌نامه همکاری با شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و به منظور تقویت تولید و توسعه صادرات، کالاهای غیرنفتی، صنعتی و تبدیلی با رویکرد حضور در بازارهای جهانی و منطقه‌ای، احداث مرکز نمایشگاه بین‌المللی ایران در منطقه آزاد شهر فرودگاهی تجاری امام خمینی اجرایی می‌شود.

عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی افزود: در راستای توسعه پایدار برقراری انضباط مالی، پرهیز از تجارت چمدانی و فروش زمین و ارتقای کیفیت کسب و کار فعالان اقتصادی در منطقه از تمام فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای مشارکت در توسعه منطقه شهر فرودگاهی دعوت به عمل می‌آید.

وی گفت: فعالان اقتصادی سرمایه گذاران می‌توانند درخواست فعالیت خود را همراه با هدف کسب و کار خویش، برای رسیدگی و پیگیری امور به شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی ارائه کنند.

نویدی افزود: اولویت های توسعه‌ای شهر فرودگاهی امام خمینی فعالیت‌های خدماتی و صنعتی در بخش هوایی، فعالیت‌های تجاری شامل پردازش صادرات و صادرات مجدد، فعالیت‌های بازرگانی ترانزیت و انبارداری، فعالیت‌های متکی بر فناوری های نوین و غیرآلاینده، فعالیت‌های بانکی-بیمه‌ای-بورس و بازار سرمایه، فعالیت‌های تولید دارو و تجهیزات پزشکی و لوازم یک‌بار مصرف، فعالیت‌های الکترونیکی و اپتیکی و مکاترونیکی (سخت افزاری و نرم افزاری، فعالیت‌های پستی و حمل ونقلی و همچنین فعالیت در زمینه تولید اقلام سرمایه‌ای خواهد بود.