شناسهٔ خبر: 188329 - سرویس استان‌ها

دعوت مدیرکل راه و شهرسازی مازندران برای حضور شکوهمند در راهپیمایی ۲۲ بهمن

راهپیمایی مدیرکل راه و شهرسازی مازندران در پیامی از عموم مردم دعوت کرد تا پرشورتر از گذشته در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال شرکت کنند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اداره ارتباطات و اطلاع‌رسانی اداره کل راه و شهرسازی مازندران، علی دیوسالار با صدور بیانیه‌ای به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، خواستار حضور گسترده و شکوهمند مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن شد.

در این بیانیه آمده: ۲۲ بهمن، روز پیروزی باشکوه مردم سرافراز ایران است؛ در این روزهای عزیز، ملت ایران با رهبری حکیمانه بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) رژیم طاغوتی استبداد و استکبار را درهم شکسته و روح امید، احساس غرور و خودباوری را در کشور زنده کردند.

نهضت انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) و همراهی مردم به دوران تاریک پهلوی پایان داد، به طوری که امروز این نهضت با هدایت داهیانه مقام معظم رهبری به الگویی کامل برای ملت‌های ستمدیده و آزادی‌خواه تبدیل شده است.

۲۲ بهمن نماد اصالت و هویت انقلاب اسلامی و نقطه‌ی اوج عزت و اقتدار ملت ایران است و یک روز تاریخی در جهان و بمنزله‌ی سرآغاز حکومت اسلامی با اندیشه‌های معمار کبیر این نظام محسوب می‌شود که بر ظلم و استبداد پایان داد.

اما امسال ۲۲ بهمن، رنگ و بوی دیگری دارد، این راهپیمایی، فقط جشن پیروزی یک ملت نیست، بلکه فریاد حمایت از مردم مظلوم غزه، فلسطین و جبهه مقاومت در لبنان است.

عظمت و سر افرازی ملت ایران پس‌ از گذشت ۴۶ سال از پیروزی انقلاب شکوه‌مند اسلامی، بیش از پیش نمایان شده و ریشه‌های معطر آن نیز سراسر جهان را فرش کرده است.

اینجانب ضمن تبریک چهل و ششمین بهار پربرکت جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی از تمام آحاد مردم عزیز به ویژه مردم دیار علویان و خانواده بزرگ راه و شهرسازی دعوت کرد همچون سال‌های گذشته با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن وحدت و همدلی خود را به دنیا نشان دهند.