به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از مازندران، حسن جهانیان تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار این اداره کل از تعداد ۳۶۲۲ روستا در استان، تعداد۴۳۶ روستا زیر ۲۰ خانوار و تعداد ۳۱۸۶ روستای بالای ۲۰ خانوار از راه آسفالته برخوردارند.
وی با بیان اینکه زیر ساختها و حمل و نقل یکی از شاخصهای مهم توسعه هر جامعه است، اظهار داشت: از ۱۰۴۰۰ کیلومتر راههای موجود در مازندران ۷ هزار و ۸۶۰ کیلومتر راه روستایی بوده که از این مقدار ۴۰۰۰ کیلومتر آن در مناطق کوهستانی است که سرمایه عظیم و ارزشمندی بوده و حفاظت و نگهداری آنها بسیار حائز اهمیت است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران خاطر نشان ساخت: بهسازی، مرمت، شنریزی و آسفالت راههای روستایی از اولویتهای این اداره کل است، ایجاد و توسعه زیرساختها از جمله بازسازی، بهسازی و آسفالت راههای روستایی موجب تسهیل در داد و ستد و افزایش درآمد روستاییان شده و مانع مهاجرت آنها به شهرها میشود.
جهانیان با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد حمل کالا و مسافر در استان از طریق راههای مواصلاتی است، افزود: از آنجایی که که مازندران یکی از قطبهای کشاورزی است، نیاز استان به راه و جاده مناسب محسوس بوده، برای همین در سالهای اخیر برای توسعه شبکه راههای ارتباطی استان گامهای خوبی برداشته شده است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در حوزه راههای روستایی در دست اجرا است، اظهار داشت: به دلیل تراکم و تعدد روستاها در مازندران، در زمینه ایجاد راههای روستایی ایمن و مناسب اقدامات قابل توجهی در دست اجرا است و درصدد هستیم با تامین اعتبارات کافی در زمینه آسفالت محورهای روستایی گام موثری برای مردم شریف روستاها که قدر مسلم لیاقت و شایستگی آنها بیش از اینها است، برداریم.
گفتنی است شاخص برخورداری از راه روستایی آسفالت در کشور ۵۳ درصد بوده که این رقم در مازندران ۵۷ درصد است.