شناسهٔ خبر: 189447 - سرویس استان‌ها

مدیر کل راه و شهرسازی فارس اعلام کرد:

رفع تصرف ۴۵۸ هزار مترمربع از اراضی ملی در استان فارس

یگان حفاظت مدیر کل اداره کل راه و شهرسازی استان فارس از رفع تصرف ۴۵۸ هزار مترمربع از اراضی ملی استان در بهمن ماه ۱۴۰۳ استان فارس خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (استان فارس)، ناصر رضایی مدیر کل اداره کل راه و شهرسازی استان فارس اظهار کرد: با همکاری دستگاه قضایی استان و تلاش شبانه روزی یگان حفاظت این اداره کل، میزان ۴۵۰ هزار مترمربع از اراضی ملی در بهمن ماه در سطح استان فارس رفع تصرف شده است.

 وی افزود: در این راستا میزان  ۸۰۰۰ هزار مترمربع از اراضی ملی با صدور احکام قضایی به ارزش ۲۴۰ میلیارد ریال رفع تصرف شده است. 

رضایی ادامه داد: همچنین ۴۵۰ هزار مترمربع از اراضی ملی نیز به ارزش ریالی ۳.۷۰ میلیارد ریال به صورت رفع تصرف فوری در استان فارس انجام شده است.

 مدیر کل اداره کل راه و شهرسازی استان فارس تاکید کرد: یگان حفاظت این اداره کل با نظارت دقیق و گشت زنی‌های مستمر در راستای صیانت از اراضی ملی و دفاع از بیت المال با متصرفان و زمین خوران مماشات نکرده و برخورد قاطع و سخت‌گیرانه‌ای دارد.

 وی تصریح کرد: شهروندان گرامی می‌توانند، در صورت مشاهده هرگونه تخلف و زمین‌خواری با شماره‌گیری تلفن گویای چهار رقمی ۱۶۵۶، هرگونه دخل و تصرف و یا تعرض و دخالت در اراضی ملی و دولتی را به یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی استان اعلام کنند.