شناسهٔ خبر: 189851 - سرویس استان‌ها

معاون راهداری استان خبر داد؛

بارش برف و کولاک در اکثر محورهای مواصلاتی استان اردبیل/ تردد ایمن در همه محورها برقرار است

برف روبی معاون راهداری استان اردبیل گفت: هم اکنون در اکثر محورهای مواصلاتی استان به استثنای شهرستان‌های شمالی شاهد بارش برف، مه وکولاک هستیم.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، آیدین هاشمی معاون راهداری استان اردبیل در بازدید از محور اردبیل – آستارا با بیان اینکه هم اکنون در اکثر محورهای مواصلاتی استان به استثنای شهرستان‌های شمالی (اصلاندوز-پارس آباد) که با بارش خفیف و مه همراه است گفت: در محورهای اردبیل آستارا و اردبیل- سرچم- بودالالو شاهد بارش برف و یخبندان، در محور اردبیل –سرعین و اسالم-خلخال بارش برف همراه با کولاک و در سایر شهرستان‌ها برف بصورت خفیف و پراکنده را شاهد هستیم.

وی گفت: با تلاش شبانه روزی راهداران کلیه محورهای مواصلاتی استان باز است و تردد در آنها با توجه به نزول رحمت الهی با زنجیرچرخ امکان پذیر است.

معاون راهداری استان اردبیل فعالیت و خدمات رسانی ۴۰۰ نفر نیروی انسانی در قالب ۸۰ اکیپ راهداری و ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات را در محورهای مواصلاتی استان اردبیل یادآور شد و تصریح کرد: هم اکنون راهداران در تمامی محورهای مواصلاتی در حال برفروبی و نمک پاشی هستند و تردد در راه‌های اصلی و فرعی جریان دارد.

هاشمی با اشاره به اینکه بارش‌ها تا فردا ادامه دارد و مردم باید تا حد امکان از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند افزود: باتوجه به گزارشات هواشناسی مبنی بر تداوم بارش‌ها در سطح استان طی امروز و فردا و کاهش شدید دما لذا یخ‌بندان در محورهای مواصلاتی دور از انتظار نخواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: هم‌وطنانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی را دارند قبل از سفر جهت اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی با سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های استان تماس گرفته و همچنین حتماً تجهیزات زمستانی به خصوص زنجیر چرخ را به همراه داشته باشند چرا که در اکثر محورها نیاز به استفاده از زنجیرچرخ وجود دارد.