به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان هرمزگان، الیاس آبده رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان بشاگرد گفت: در آستانه سفرهای نوروزی، پروژههای متعددی در راستای ارتقای ایمنی محورهای ارتباطی و کاهش آمار تصادفات در حال اجرا است.
وی افزود: در این راستا، بیش از ۳۰ کیلومتر از محور سردشت قلعه گنج در حوزه استحفاظی استان هرمزگان، با نصب تابلو و علائم جدید و تعویض بیش از ۱۸۰۰ صفحه تابلوهای معیوب اصلاح و به روز رسانی شده است.
آبده اضافه کرد: اقدامات ایمن سازی و رفع نواقص تابلوها و علائم ایمنی ۳۰ کیلومتر از محور سردشت قلعه گنج در دستور کار قرار دارد که برای افزایش ایمنی تردد سفرهای نوروزی اجرا و عملیاتی خواهد شد.
وی بیان کرد: عملیات خط کشی مجدد، نصب تابلو و علائم ایمنی هشدار دهنده خطر و تهیه و نصب چشم گربه ای برای بهبود ایمنی و اصلاح نقاط حادثه خیز محور سردشت میناب به طول ۳۷ کیلومتر انجام و استقرار اکیپهای راهداری برای کاهش سوانح جادهای در نقاط پرتصادف برنامه ریزی شده است.