شناسهٔ خبر: 190403 - سرویس بنادر و دریانوردی

کاهش ۲۹ درصدی تصادفات خودروهای سنگین در بندر امیرآباد نسبت به مدت مشابه سال قبل

بندر امیرآباد فرمانده یگان حفاظت اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد با تشریح ارتقاء ایمنی تردد خودروهای سنگین در بندر امیرآباد از کاهش ۲۹ درصدی تصادفات نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی بندر امیرآباد، محافظ محمد رضا سرمستی فرمانده یگان حفاظت این اداره کل با اشاره به حجم چشمگیر گردش کالا و میزان تردد خودروهای سنگین در این بندر از ارتقاء سطح ایمنی تردد خودروهای سنگین و کاهش ۲۹ درصدی تصادفات نسبت به مدت مشابه سال قبل عملکرد ۱۱ ماهه یگان را تشریح کرد.

سرمستی در این باره با اشاره به رشد تخلیه و بارگیری نسبت به سنوات گذشته و به تبع آن افزایش میزان تردد خودروهای سنگین جهت حمل کالا به بندر امیرآباد گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۲۱۸ هزار و ۷۵۸ دستگاه خودروی سنگین به بندر وارد شدند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد ۱۰ درصدی برخوردار بوده است.

فرمانده یگان حفاظت یادآور شد: یکی از ماموریت های مهم یگان حفاظت، کنترل تردد و ترافیک داخل بندر می باشد که با تلاش همکاران و انجام گشت های مستمر شاهد کاهش میزان تصادفات به میزان ۲۹ درصد نسبت به سال قبل بوده ایم و با اقداماتی که در راستای اجرای طرح ترافیکی بندر در حال انجام می باشد امیدواریم سوانح بندری و تصادفات بطور چشمگیری کاهش یافته و همچنین با پایش های تصویری دوربین های مداربسته و واکنش به موقع جرم و بزه نیز کاهش یابد.

وی ادامه داد : یکی از برنامه های پیش روی اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد در کنترل اشخاص و مراجعین متردد به بندر، راه اندازی و بهره برداری از سیستم اکسس کنترل (Access Control) می باشد که بخش عمده ای از مطالعات و فاز اجرایی این پروژه انجام شده و ساختمان آن هم در حال احداث می باشد که با بهره برداری از آن در سال ۱۴۰۴ تردد افراد و مراجعین بصورت مکانیزه با این تکنولوژی کنترل خواهد شد.

سرمستی در بخش دیگری از تشریح عملکرد یگان حفاظت به برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت کارکنان و به روز رسانی دانش، افزایش کیفیت انجام ماموریت‌های قانونی و ارتقاء علمی نیروی انسانی اشاره کرد که در همین راستا با برنامه ریزی های انجام شده، ۵ دوره آموزشی به میزان ۶۴۰۰ نفر ساعت برای کارکنان یگان حفاظت در سال جاری برگزار شد که در انجام امورات جاری و ماموریتهای یگان موثر خواهد بود.

فرمانده یگان حفاظت در پایان آماری از تردد و صدور مجوز برای اشخاص و مراجعین ارائه نمود که بر اساس آن، ۱۸ هزار ۹۴۹ مجوز برای اشخاص، ۴ هزار و ۲۲۱ مجوز تردد خودرو، ۷۰ مورد صدور مجوز برای تردد اتباع بیگانه بر اساس قوانین جاری جمهوری اسلامی ایران و همچنین ۲۰۳ مورد صدور کارت و ۴۹ مورد شماره گذاری تجهیزات و ماشین آلات منطقه ویژه انجام شده است.