شناسهٔ خبر: 190488 - سرویس استان‌ها

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری حمل‌ونقل جاده‌ای خبر داد؛

اضافه‌شدن ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان مسافری کشور در آینده نزدیک

خضری معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور گفت: ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان مسافری کشور در آینده نزدیک اضافه میشود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از آذربایجان شرقی مهدی خضری؛ معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری حمل‌ونقل جاده‌ای در مراسم معارفه مدیرکل جدید راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی افزود: فرسودگی ناوگان حمل مسافر کشور در تصادف‌های اخیر اتوبوسی تأثیر داشته و ازاین‌رو برای اضافه‌کردن ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس جدید با استفاده از ظرفیت داخلی کشور در کوتاه‌مدت برنامه‌ریزی‌شده است.

وی همچنین میزان بار تولید شده در کشور نسبت به ناوگان حمل بار را یک به پنج اعلام کرد و گفت: برای ایجاد تعادل عرض و تقاضا باید در بحث اسقاط ناوگان باری فرسوده اقدام ویژه صورت گیرد.

مدیرکل سابق راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی هم از اجرای پروژه‌های مختلف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در استان در سال جاری به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان خبر داد. اورجعلی علیزاده افزود: امسال همچنین ۲۵ هزار تن قیر به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان در پروژه‌های راه استان استفاده شده است.

وی تصریح کرد: در شش سال و نیم خدمت در اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی، غیر از راه‌های روستایی، در راه‌های مختلف اعم از آزادراه‌ها، بزرگراه‌ها، راه‌های اصلی، فرعی و شریانی استان ۲۵ میلیون تن آسفالت ریخته شده است.

علیزاده گفت: در این مدت ۸۰۰ کیلومتر راه روستایی هم ساخته و آسفالت شده و ۶۵ نقطه حادثه‌خیز رفع شده است.

غلامرضا رسول‌زاده سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی هم گفت: برای تداوم مطلوب خدمت به مردم استان نیازمند همراهی مسئولان استان و پیمانکاران هستیم.