شناسهٔ خبر: 190801 - سرویس استان‌ها

تهیه ۱۰۰۰ کتابچه متناسب با پویش «نه به تصادف» در چهارمحال و بختیاری

مالکی معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در راستای ارائه بهتر خدمات نوروزی، جلسات متعددی با حضور صنوف و شرکت‌ها برگزار و مسائل و مشکلات مطرح شد، افزود: تا کنون تعداد پنج کلیپ، ۱۵ پوستر و ۱۰۰۰ کتابچه متناسب با پویش «نه به تصادفات» از سوی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تهیه شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، (اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری)، حسین مالکی با بیان اینکه امسال محور فعالیت‌های راهداری متناسب با پویش «نه به تصادفات» برنامه‌ریزی شده است، گفت: در این راستا ۳۰۰۰ بروشور توسط راهداری چهارمحال و بختیاری در راستای پویش «نه به تصادف» تولید شد.

 معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در راستای ارائه بهتر خدمات نوروزی، جلسات متعددی با حضور صنوف و شرکت‌ها برگزار و مسائل و مشکلات مطرح شد، افزود: تا کنون تعداد پنج کلیپ، ۱۵ پوستر و ۱۰۰۰ کتابچه متناسب با پویش «نه به تصادفات» از سوی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تهیه شده است.

مالکی با اشاره به اینکه بازرسی‌های مستمر از مجتمع‌های خدمات بین‌راهی توسط تیم نظارتی صورت می‌گیرد، افزود: برای نوروز امسال یک‌هزار و ۵۰۰ تابلوی علائم راهنمایی و رانندگی در جاده‌های ارتباطی چهارمحال و بختیاری بهسازی و نصب می‌شود.

وی با بیان اینکه لکه‌گیری و شست‌وشو تابلوها و تجهیز سیستم‌های روشنایی در محورهای چهارمحال و بختیاری انجام شده است، گفت: استقرار ماشین‌آلات و گروه‌های راهداری در جاده‌ها، تعمیر و تأمین روشنایی جاده‌ها، ۱۷۰ کیلومتر خط‌کشی و اجرای دو کیلومتر حفاظ از دیگر اقدامات اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری در نوروز ۱۴۰۴ است.

مالکی اضافه کرد: تعداد ۲ جرثقیل ۵۰ تنی در محورها برای پاک‌سازی بعد از تصادفات مستقر هستند و نقاط حادثه‌خیز نیز با نصب تابلو و بنر برای این ایام آشکارسازی شده‌اند که بعد از تعطیلات اصلاح صورت می‌گیرد.