شناسهٔ خبر: 193379 - سرویس وزارتی

با دستور وزیر راه و شهرسازی؛

انجام مطالعات طرح توجیهی بازگشایی جاده خور و بیابانک-عشق آباد آغاز شد

وزیر انجام مطالعات طرح توجیهی بازگشایی جاده خور و بیابانک-عشق آباد که می‌تواند تحولی راهبردی در حمل و نقل و ترانزیت کشور ایجاد کند، با دستور وزیر راه و شهرسازی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی امروز جمعه ۲۹ فروردین در جریان سفر به استان های خراسان جنوبی و اصفهان دستور آغاز مطالعات طرح توجیهی بازگشایی جاده خور و بیابانک-عشق آباد را صادر کرد.

با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان خور و بیابانک و پتانسیل آن به عنوان حلقه اتصال استان های غربی، جنوب غربی، و مرکزی کشور به استان خراسان رضوی و شهر  مشهد، بازگشایی مسیر جاده ای مستقیم میان خور و بیابانک و عشق آباد در استان خراسان جنوبی می تواند تحولی راهبردی در حمل و نقل و ترانزیت کشور ایجاد کند.

از جمله ضرورت های این طرح کاهش ۱۳۵ کیلومتری از مسیر فعلی تردد به  مشهد برای خودروهای عبوری از استان‌های غربی از جمله لرستان، ایلام، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد، استان های واقع در جنوب غربی از جمله استان خوزستان و استان های واقع در مرکز از جمله استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری است. همچنین تسهیل تردد زائران شهر مشهد، ارتقای امنیت و کیفیت جاده ای با جایگزینی مسیر فعلی با مسیر کوتاهتر و کم خطر تر و اتصال اقتصادی و فرهنگی شرق استان اصفهان با شرق کشور است.

همچنین، صرفه جویی در سوخت و صرفه جویی و کاهش آلاینده های زیست محیطی در زمان بخشی از مزیت های این طرح توجیهی به شمار می رود.

توسعه مناطق محروم شرق اصفهان و غرب خراسان جنوبی، تقویت پیوندهای اقتصادی، تجاری و گردشگری و افزایش اشتغالزایی در مراحل ساخت و بهره برداری از دیگر مزایای اجرای این طرح است.