شناسهٔ خبر: 193699 - سرویس استان‌ها

لزوم بهره مندی از بیشترین ظرفیت و توان فنی و مهندسی استان زنجان در توسعه ساخت و ساز باکیفیت

مهندس قزوینیان مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، بر لزوم بهره مندی از بیشترین ظرفیت و توان فنی و مهندسی استان زنجان در توسعه ساخت و ساز باکیفیت تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (زنجان)، جعفر قزوینیان روز دوشنبه در چهاردهمین جلسه هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان، گفت: وجود بیش از ۷۵۰۰ مهندس در سازمان نظام مهندسی زنجان ظرفیت خوبی است.

وی با بیان اینکه در بخش دولتی برای ساخت یک ساختمان باید نظام فنی و اجرایی صلاحیت کار را داشته باشد، ابراز کرد: باید نظارت بر کار مشاوران داشته باشیم تا کیفیت ساخت تضمین شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: در بخش خصوصی که ساختمان اغلب توسط مالک یا سازندگان غیرحرفه‌ای و فاقد صلاحیت ساخته می‌شود، نقص‌هایی وجود دارد و این افراد تعهدی در قبال کاری که انجام می‌دهند ندارند.

قزوینیان تاکید کرد: در ۲۰ سال اخیر پیشرفت چشمگیری در حوزه مهندسان داشته‌ایم و کمیته‌های متعدد و شاخص‌های مختلفی برای ارزیابی مهندسان، ساختمان‌ها و مشاوران تعیین شده است.

وی با بیان اینکه سازندگان فاقد صلاحیت باید از چرخه ساخت و ساز خارج شوند، افزود: همکاری شهرداری برای ارتقای کیفیت ساخت و ساز بسیار مهم است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، بیان داشت: توصیه می‌شود مشاورانی برای نظارت ساختمان‌های مسکن ملی تشکیل شود و فرهنگ‌سازی یا اجبار شود تا افراد خود دست به ساخت نزنند و باید توسط دفاتر و شرکت‌ها انجام شود و اجرای این کار در ابتدا سخت است اما می‌توانیم به این ساختار دست یابیم.

قزوینیان تأکید کرد: با محوریت سازمان نظام مهندسی مدلی برای استفاده از شرکت‌ها و دفاتر برای ساخت ساختمان پیشنهاد شود تا در کشور الگو شود و باید این انسجام شکل گیرد.