شناسهٔ خبر: 193762 - سرویس راهنمای پایگاه خبری

ظرفیت بیش از ۴۰ هزار گروه جهادی و بسیج ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برای حمایت از پروژه‌های تخصصی

مهری مشاور امور بسیج وزارت راه و شهرسازی از امکان استفاده از ظرفیت بیش از ۴۰ هزار گروه جهادی و بسیج ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برای حمایت از پروژه‌های تخصصی مرتبط با این وزارتخانه خبر داد.

انوشیروان مهری، مشاور امور بسیج وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، برنامه‌های بسیج وزارتخانه را در دو محور اصلی تشریح کرد و گفت: محور اول تقویت فعالیت‌های فرهنگی و عمومی مانند برنامه‌های مناسبتی است که با کیفیت بهتری ادامه خواهد یافت و محور دوم تمرکز بر فعالیت‌های تخصصی است.

مهری ادامه داد: با توجه به ماهیت تخصصی وزارتخانه، بسیج از ظرفیت‌های داخلی و شبکه منسجم کشوری خود، شامل ۴۰ هزار گروه جهادی، بسیج اساتید، دانشجویان و محلات، برای حمایت از پروژه‌های تخصصی بدون مداخله در وظایف معاونت‌ها استفاده خواهد کرد.

وی هدف از این برنامه‌ها را تعامل دوسویه با دستگاه‌های وزارتخانه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بسیج در بحران‌هایی مانند سیل، زلزله و کرونا دانست و گفت: با یکپارچه‌سازی مدیریت بسیج وزارتخانه و گسترش شبکه آن به بیش از ۲۰۰ پایگاه/ رده در سارمانها، شرکتها و ادارات کل استانی سراسر کشور، هماهنگی بین بخش‌های مختلف تقویت می‌شود. 

مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور بسیج تاکید کرد: در حوزه اربعین، بسیج به مدیریت حمل‌ونقل و حمایت از سازمان‌هایی مثل راهداری کمک می‌کند و در صورت نیاز، از ظرفیت کل بسیج کشور نیز بهره می‌گیرد. در بخش مسکن، طرحی برای حمایت از دهک‌های ۱ و ۲ در حال تدوین است که با همکاری گروه‌های جهادی و دستگاه‌های مختلف، آورده این خانواده‌ها می تواند به حداقل یا صفر برسد. در حوزه بازآفرینی هم به همکاری شرکت مذکور می توان محلات هدف را توانمند ساخت، همچنین در حوزه نظام مهندسی نیز با همکاری سازمان بسیج مهندسین، پروژه‌های تخصصی پیش می‌رود.

مهری در ادامه بر ترویج فرهنگ ایثار و جهاد تأکید کرد و با اشاره به نقش برجسته وزارتخانه در دفاع مقدس، از جمله ساخت ۱۲۰ کیلومتر ریل خرمشهر-اهواز در ۱۰۰ روز و بیمارستان‌های صحرایی نزدیک خط مقدم، گفت: این حماسه‌ها از طریق تاریخ شفاهی و مستندسازی به همکاران و جامعه معرفی می‌شود تا انگیزه کارکنان تقویت شود. 

وی این اقدامات را یادآور رشادت‌هایی دانست که قابلیت تبدیل به آثار مکتوب و سینمایی را دارد و ابراز امیدواری کرد با نگاه جهادی، اهداف وزارتخانه عملیاتی شده و خدمت‌رسانی به مردم بهبود یابد.