شناسهٔ خبر: 193885 - سرویس استان‌ها

در سال ۱۴۰۳؛

تعداد دستگاه‌های ترددشمار در خوزستان به ۱۳۲ عدد رسید

تردد معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان اعلام کرد: تعداد دستگاه‌های ترددشمار نصب‌شده در محورهای استان طی سال گذشته به ۱۳۲ دستگاه رسید.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از خوزستان، محسن حق‌نیا معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان با اشاره به توسعه زیرساخت‌های هوشمند در محورهای استان گفت: سال گذشته تعداد  دستگاه های ترددشمار در محورهای اصلی و فرعی استان خوزستان به ۱۳۲ دستگاه رسید.

وی افزود: این دستگاه‌ها با ثبت لحظه‌ای حجم ترافیک، سرعت متوسط و نوع وسایل نقلیه عبوری، امکان تحلیل دقیق از وضعیت تردد را فراهم می‌کنند.

حق‌نیا همچنین با اشاره به دیگر تجهیزات هوشمند در سطح محورهای استان اظهار کرد: در کنار دستگاه های ترددشمار، ۱۶۳ دستگاه دوربین کنترل سرعت و ۶۰ دوربین نظارت تصویری نیز در جاده‌های خوزستان فعال است که به شکل یکپارچه در سامانه‌های مرکز مدیریت راه‌ها تجمیع شده‌اند.

وی در پایان گفت: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای از اولویت‌های اداره‌کل خوزستان است و تلاش داریم با توسعه مستمر این تجهیزات، سطح ایمنی و رضایتمندی کاربران جاده‌ای را افزایش دهیم.